Три биса на "Мистерията Еньовден"

78134
Три биса на "Мистерията Еньовден"

Новият мега спектакъл "Мистерията Еньовден" на Нешка Робева вдигна на крака препълнената зала "Арена Армеец", съобщи БГНЕС.

Около 12 000 зрители, успели да се снабдят с билети за напълно разпродадения спектакъл, се потопиха в магията на празника, която оживя пред тях чрез феерия от танци и цветове на фона на едни от най-въздействащите песни от българския фолклор.

Пускат допълнителни места за „Мистерията Еньовден“, който е тази вечер

Поради големия интерес към спектакъла на Нешка Робева - „Мистерията Еньовден“, чиято премиера е тази вечер, организаторите ...

Те бяха изпълнени от Деси Добрева и Валерия Момчилова. Началото бе дадено от големия актьор Васил Михайлов, а Звезди от група "Ахат" разказа за разрушителното въздействие на човека върху природата с разтърсващо изпълнение на песента "Дървото". Към изключителните момичета и момчета от трупата на Нешка Нешанъл Арт на сцената се присъединиха рапърите от "Хората от гетото", танцьорът Метин Енимехмедов, брейкърите от "Екс Енерджи Крю", кавалджията Костадин Генчев, всеки от които допринесе чрез своето изкуство за цялостната магия на спектакъла.

В един момент въздухът беше разцепен от ръмжене на мотори, които преминаха покрай редовете в залата, а усещането за мащабност се поддържаше и от впечатляващата сцена с площ от 450 кв. м. и големия екран с анимация, допълваща по великолепен начин въздействащия разказ. Плавното преливане от фолклора в ритми с по-модерен привкус хвърли невидим мост между минало, настояще и бъдеще, а всеки танц завладяваше напълно сетивата на зрителите и беше награждаван с бурни аплодисменти.

В края на спектакъла, когато на сцената отново се появи Васил Михайлов, за да призове младите българи да останат в родината и тук да отглеждат децата си, залата вече беше на крака. Последваха три биса. Звезди изпълни емблематичната песен на "Ахат" "Черната овца", Десислава Добрева разчувства зрителите с "Къде си вярна ти любов народна", а същинският финал беше запазен за още един вихрен танц.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена