Бляскава премиера на Samsung Galaxy S8 и S8+ в България

4802
Бляскава премиера на  Samsung Galaxy S8 и S8+ в България
Снимка: Vivacom

Късно снощи звездните смартфони бяха представени пред журналисти, блогъри, български и международни звезди в Студио 3 на Бояна New Image на събитие, което буквално “вкара публиката във филма”.

“Не, ние не сме в научно-фантастичен филм, ние сме в Galaxy S8” – с тези думи актрисата Лорина Камбурова посрещна гостите на събитието.

Лицевото разпознаване на Galaxy S8 може да бъде хакнато със... снимка (Видео)

Последният смартфон на Samsung - Galaxy S8, даде заявка за революция в биометричните технологии, обявявайки, че отключването на телефон...

Samsung Galaxy S8 поставя начало на нова ера в смартфоните, която започва от дизайна. Той e първият телефон с инфинити дисплей, създаден да отключи потенциала на всеки от своите притежатели. Своята висока ефективност, Galaxy S8 дължи на иновативния 10 nm процесор.

Огромна памет, бавно изтощаване на батерията и бързо безжично зареждане, сканиране на ириса, невероятна камера за нощни снимки с автоматичен фокус, мултитаскинг дисплей - всичко това е малка част от неограничените възможности на Galaxy S8.

С DEX станцията смартфонът с лекота се превръща в персонален компютър и дава свобода на своя притежател да превърне всяко място в работно.

А за да отговори на най-смелите очаквания, екранът на Galaxy S8 е с половин милион повече пиксели, което превръща изживяването в истинско кино. В това се убедиха гостите на събитието, които имаха възможност да са първата публика на трейлъра на холивудската продукция “Hitman’s Bodyguard”, снимана в България. Трейлърът беше донесен лично от Люк Казънс – кастинг директор на най-новия филм с Никълъс Кейдж, който също се снима в киностудио New Boyana. Люк призна, че е истински фен на Samsung Galaxy S8 и демонстрира пред публиката защо това е така, прожектирайки трейлъра през инфинити екрана на новия смартфон.

Новият Samsung Galaxy S8 бе представен пред света (ВИДЕО)

Новият Samsung Galaxy S8 идва при нас с 5,8-инчов или 6,2-инчов Infinity дисплей с резолюция 2960×1440 пиксела и изчистен безрамк...

Без лимити във въображението се състоя и неговата премиера, която се превърна в истински празник за феновете на новите технологии. Сред тях бяха Графа, Поли Генова, шеф Андре Токев, Димитър Павлов, Асен Григоров и екипът на холивудската продукция “211” с Никълъс Кейдж и неговия син в главните роли.

Samsung Galaxy S8 и S8+ идват съответно с 5.8“ (14.6 см) / 6.2“ (15.8 см) QHD+ Super AMOLED инфинити дисплей, 64GB ROM и 4GB RAM. За оптимална сигурност двата модела предлагат сензор за пръстови отпечатъци и сканиране на ириса на окото. Galaxy S8 и S8+ притежават и IP68 сертификат за прахо и водоустойчивост, както и 3000/3500 mAh батерия.

За най-големите почитатели на марката, които дадоха своята предварителна заявка за Galaxy S8 или Galaxy S8+, телефоните вече са в магазините на VIVACOM и могат да бъдат закупени с най-новите SMART тарифи на телекома. Samsung Galaxy S8 се предлагат на атрактивната цена от 44.90 лева на месец с план Smart U, а по-голямата версия S8+ е на цена 49.90 лв. на месец със същия тарифен план. Телекомът пусна новите тарифи два месеца преди влизането на европейската регулация в сила. С тях българите говорят във всяка една страна–член на ЕС на цената на разговор в България и едновременно с това имат неограничен брой минути в мрежата на Виваком, могат да ползват 4G, облачно пространство и до 45 канала TV GO.

Всички останали потребители ще могат да се сдобият с избрания флагман от 28 април.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии