cargo-partner: Вижте кой движи веригите за доставка

2769

История

Основана през 1983 г. със седалище във Виена днес cargo-partner е глобален логистичен доставчик с над 4 хил. служители, работещи в над 160 офиса в 40 държави. Компанията осигурява широк диапазон услуги, които обхващат въздушен, морски и сухопътен транспорт, в комбинация със складови услуги. cargo-partner е лидер и в информационната логистика, със специализация в областта на информационните технологии за оптимизация на веригите за доставки.

Управление на вериги за доставки

Компанията е в състояние да подсигури гладък поток по цялата верига за доставки започвайки от управлението на поръчките за закупуване, през транспорта до държавата по местоназначение, а на място да предложи складиране и дистрибуцията до крайни клиенти. И когато все пак доставчикът закъснее или нещо по пътя на пратката се обърка, cargo-partner предлага решение чрез своя Emergency сервизен център. По всяко време на денонощието, и във всеки ден от годината, след получаване на запитване, само за 29 минути специалистите по спешни доставки намират решение за възможно най-бързата доставка на стоката чрез всички налични канали и средства.

cargo-partner се отличава в бранша и с решенията си за електронна търговия и изпълнение (е-fulfillment), които интегрират ИТ инструменти за оптимизиране на процеса между клиент, търговец и логистичен доставчик, така че да се осигури бързина и прозрачност от поръчката до получаването

Качество

Компанията е въвела стандартите ISO 9001 за управление на качеството и ISO 14000 за управление на околната среда. Изцяло посветен на качеството например е центърът за фармацевтична компетентност, който осигурява строг контрол и непрекъсната температурна верига за доставките на фармацевтични продукти.

Присъствие в България

cargo-partner е в България от 20 години и разполага с 3 офиса със 140 служители в София, Пловдив и Варна. През 2018 г. компанията въвежда в експлоатация своя модерен iLogistics център със складова площ от 16 700 м² в близост до летище София. Центърът има сертификат TAPA-A и сертификати за съхранение на хранителни стоки, което означава, че осигурява високо ниво на сигурност и безопасност. Извършва се и митническо складиране, както и складиране при различни температурни режими за храни и други чувствителни стоки.

Ценности

В основата на корпоративната философия на cargo-partner са ценностите за ангажираност, ефективност и партньорство. Девизът "ние го приемаме лично" подчертава борбения дух и полагането на допълнителни усилия за клиентите, отвъд очакванията.

cargo-partner се стреми да бъде водещ доставчик на информационна логистика, който е дълбоко интегриран във веригите за доставки на клиентите, добавя стойност и повишава качеството на процесите. Тази визия е в съответствие с ангажимента на компанията към екологичната и социалната отговорност, за което свидетелства и нейното участие в глобалната инициатива за корпоративна устойчивост UN Global Compact.


Повече за дейността на cargo-partner вижте тук:

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com