Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Honor Magic6 Pro: Изкован от иновации

31 март 2024, 19:22 часа • 1196 прочитания

Популярният смартфон бранд Honor официално представи своя нов флагмански модел Magic6 Pro в България. Кулминация на събитието, проведено под надслов Discover the magic ("Открий магията"), бе представянето на функцията AI Magic Portal.

Забележителен растеж през 2023 г.
Началото на събитието бе поставено от Йован Нягулов, мениджър продажби на Honor за България. Той описа изключително успешната за компанията 2023 г. За четвъртото тримесечие на 2023 г компанията може да се похвали с 116% ръст на годишна база на Стария континент. Това превръща Honor в единствената марка постигнала трицифрен ръст през този период. „Продажбите на Honor достигнаха 1,3 млн. смартфона през 2023 г. за моделите 70, 90, 70 Lite и 90 Lite, което представлява шесткратно увеличение спрямо предходната година“, допълни картината Нягулов. Той отбеляза и признанието, което Honor получи на MWC Барселона 2024, под формата на 45 награди от международната преса.

Иновации, стратегия и продажби
Обсъждайки стратегията на Honor за растеж , Йован Нягулов каза: „Ние сме технологична компания, която цели да дава на клиентите най-новото и интересно на пазара. Нашите 8000 служители от R&D отдела създават над 300 иновации месечно. 11,5% от приходите на компанията се инвестират в развойна дейност. Затова през четвъртото тримесечие на 2023 г. Honor влезе в Топ 5 на марките, продаващи смартфони в Европа и ние отчитаме повишен интерес към средния и висок клас устройства на марката, където постигаме трикратен ръст в продажбите в сравнение с моделите от предходната година”.

Постиженията на Magic6 Pro
След това на сцената се качи Калин Клеж, маркетинг директор на Honor за Румъния, България, Северна Македония и Република Молдова, който навлезе в техническите постижения на новите устройства. Той с гордост обяви Honor Magic6 Pro за първия смартфон в света, получил пет сертификата Gold Label DXOMARK 2024, като се започне от аудиото и издръжливостта на батерията, и се стигне до качеството на камерата, дисплея и заснемането на селфита.

ИИ магия: От утопия към реалност
„Магията вече не е утопия; тя всъщност вече е осезаема. След като пуснахме на пазара бюджетния смартфон Magic6 Lite с най-здравия екран на пазара, тази година издигаме иновациите до следващото ниво с Magic V2, най-тънкият и лек сгъваем смартфон в света. Направихме генерални промени в сегмента на сгъваемите смартфони, като представихме телефони, които се измерват в милиметри вместо в сантиметри. Тази вечер в България представихме и най-мощния флагман на компанията, Honor Magic6 Pro, който за първи път демонстрира AI Magic Portal, революционна функция, която предвижда нуждите на потребителите и опростява взаимодействието им с просто приплъзване. Революцията на изкуствения интелект ще продължи да бъде двигател на нашите продукти. Ние се стремим да внасяме магия в живота на потребителите чрез интелигентни иновации и изключителен дизайн.", допълни Клеж.

AI Magic Portal: Ново потребителско изживяване
Голямото предимство на “Магическия портал” е, че интуитивно предвижда намеренията на потребителите и им предоставя точно тези информация и услуги, от които имат нужда. Например, ако получите текстово съобщение, което съдържа адрес, порталът автоматично ще ви насочи към Google Maps за незабавна навигация. За социални мрежи като TikTok и Facebook AI Magic Portal опростява споделянето на информация, като позволява на потребителите с едно движение да изпращат данни за резервации или резултати от търсене. Друга интересна възможност е, ако харесате изображение на определен продукт онлайн, порталът да ви насочи към места, от които можете да си го закупите. В крайна сметка, функционалност като AI Magic Portal деликатно поема ролята на ваш личен асистент с изкуствен интелект. Той не се натрапва, но е винаги подръка, за да улесни всекидневието ви. Няма спор, бъдещето на изкуствения интелект в смартфоните изглежда все по-вълнуващо.

Начо Стригулев
Начо Стригулев Отговорен редактор
Новините днес