Иновативна платформа в помощ на българския бизнес

4114
Иновативна платформа в помощ на българския бизнес

Платформата, която цели да върне доверието в българския бизнес и да отсее професионалистите.

"Повечето хора си мислят, че информацията е сила. Но грешат. Споделянето на информация е сила!" - това са част от крилатите думи на един от Бащите на интернет – Винтън Сърф. И ако допреди 50 години териториалното разположение на бизнеса е било от водещо значение за неговия успех, то през 21-ви век бързият достъп до споделена информация, маркетинговата комуникация и комуникационната политика са златната мина за фирми и потребители. Идеята е модерният човек, който има нонстоп връзка с интернет чрез своя таблет или смартфон, да може лесно и в рамките буквално на секунди да провери имиджа на компанията или търговеца, с които смята да работи.

С тази мисъл е създадена иновативната платформа за оценка на бизнеса - Brands.bg. Целта ни е да повиши качеството на услугите и да подобрим отношенията между фирмите и техните потребители. Идеята на платформата е да подкрепи както българския бизнес, така и българския потребител, като осигури среда, в която всеки, който се отнася отговорно и честно, да бъде награден за своите усилия.

Това важи за всеки бизнес и всяка ниша.

Представете си, че търсите добър зъболекар. Единственото, на което можете да разчитате е препоръка от познати. Тази препоръка, обаче, често пъти не е обективна и всички ние сме си патили.

Има сектори, в които бизнеса ни, здравето ни, а понякога и живота ни зависят от тази препоръка. Целта на Brands.bg e да даде най-обективната оценка, като разбира се, всички коментари трябва да са добре аргументирани и ще бъдат стриктно проверявани.

Целите на Brands.bg са, първо, да даде на потребителите място, където свободно да споделят мнението си и то да бъде полезно за останалите и, второ, да предостави възможност за добра реклама и популяризация на всеки бизнес с добър рейтинг. Така всеки човек ще може само с няколко клика на мишката да избере продукт, услуга или работодател на база на реална комуникация, която конкретната фирма е получила от своите клиенти, партньори и служители. 

„Нашата визия е да подкрепим работодателите и потребителите едновременно, като осигурим среда, в която всеки отговорен бизнес да бъде награден за усилията, които полага. „

Защо да регистрирам фирмата си?

В Brands.bg има два вида присъствие на фирмите – Безплатно (неофициално), когато фирмата е добавена от доволен или недоволен потребител и Платено (официално присъствие). Когато вашата фирма присъства официално, пред нея се разкриват множество възможности:

1) Трупа репутация

2) Има право да отговаря на коментарите и да се защити/аргументира

3) Получава известия – Notifications в сайта и имейл за активности по профила

4) Dofollow линк – Линк носещ SEO стойност

5) Печели значки (в процес на разработка)

6) Показва на клиентите, че открито застава зад бранда си и няма какво да крие

Наредихме се сред петте държави в света с най-много дами на топ мениджърски позиции

Все по-често ръководните позиции в компаниите в България се заемат от жени. Заради положителната тенденция страната ни вече се нарежда ...

7) Фирмите с репутация над 5 ще бъдат наградени със сертификат на края на всяка календарна година

Всеки един добър търговец знае, че най-добрата реклама са положителните оценки на настоящите клиенти. Без да са информирани, хората няма как да предпочетaт точно определена компания сред цялата огромна конкуренция. А изграденият чрез информацията, комуникацията и обратната връзка добър фирмен имидж и благоприятно обществено отношение в иновативна бизнес платформа като brands.bg увеличават печалбите и спомагат за по-доброто ситуиране в света на бизнес пазара. На платформата може да се гледа като на чудесен инструмент, който да бъде едно прекрасно представяне за всеки бизнес, работещ за неговото популяризиране 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата.

Факт е, че голяма част от хората, готови да купуват, не са достатъчно информирани за фирмите на пазара, заради което нямат желание да използват техните услуги и продукти или пък се сблъскват с трудности, когато се опитат да ги използват, и това значително намалява тяхното доверие. Ето защо Brands.bg дава възможност както потребителите, така и фирмите да извлекат пълните ползи, благодарение на възможността лесно да получат информация, която бързо да ги накара да вземат своето решение. А всеки в бизнес средите знае, че на потенциалния клиент са му нужни само 60 секунди, за да реши (съзнателно или подсъзнателно) дали ще купува или не. Така един добър имидж на фирмата увеличава в пъти повече шансовете потенциалният клиент да се конвертира в настоящ. 

Регистрирайте се в платформата, предложете фирмите от които сте доволни или недоволни, коментирайте, бъдете активни. Нека заедно тласнем фирмите в една по-коректна и достойна насока.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии