Как засиленото кръвообращение премахва целулита

3766
Как засиленото кръвообращение премахва целулита
Снимка: Hypoxi

Над 90% от жените страдат от целулит - комплексно състояние, свързано с мастните натрупвания под кожата. Едно от обясненията е, че женската кожа е изключително еластична, за да може да понесе големи изменения във формата на тялото. За целта колагеновите влакна на кожата при дамите са наредени паралелно и между тях лесно могат да се пъхнат мастни клетки. 

Допълнителен фактор играят генетичната предразположеност, липсата на достатъчно движение и неправилното хранене. Но всъщност една от основните причини за образуването на целулит се крие в слабата циркулация на кръвта в засегнатите зони.

Развитието на целулит влошава обмяната на веществата и възпрепятства доброто оттичане на кръв и лимфна течност в тези части на тялото. Следователно е почти невъзможно целулитът да бъде преборен, без активирането на кръвообращението именно там.

Антицелулитните кремове не дават решение срещу този проблем, тъй като съдържат съставки, които тонизират и стягат кожата, но не влияят директно върху циркулацията на кръвта. Диетите също са метод, с който може да опитаме да преборим портокаловата кожа, но вероятността избраната от нас да подейства пряко върху целулита е сравнително малка. А и могат да се окажат вредни за организма ни.

Терапевтичният метод HYPOXI е разработен, стъпвайки на познанието за влиянието на кръвообращението върху изгарянето на мазнини, какъвто е целулитът. Уникалният тренировъчен метод комбинира леки кардио упражнения с иновативна технология за вакуум и компресия, което подобрява естествената способност на тялото да изгаря мазнините, като същевременно премахва целулита.

Прилагането на вакуум насочва кръвта в дермалния слой и мастната тъкан. Навлизайки в проблемните зони, кръвта ефективно извежда мастните киселини извън клетките. Последващата фаза на компресия спомага за транспортирането на мастните киселини към мускулите, където се използват като енергоизточник за леката кардио тренировка, съпътстваща терпията.

Препоръчително е HYPOXI процедурите да се прилагат 2-3 пъти седмично, тъй като при пауза над 3 дни, стартиралите процеси в тялото се смятат за прекъснати. Пълният курс обхваща 12 процедури, но първите резултати се наблюдават след около 6 посещения, тоест още след втората седмица.

Може да изпробвате HYPOXI напълно безплатно, чрез лична консултация и пробна тренировка, като си запазите час по телефона в HYPOXI Center в София! По време на посещението, заедно с терапевтите се изговоря какви са търсените резултати и се изготвя индивидуална програма за постигането им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Yettel се присъедини към българската Харта на многообразието

Нов хуманоиден робот изненадва с нечовешки възможности (ВИДЕО)

Социалните мрежи и видео съдържанието генерират най-голям ръст в интернет трафика

Yettel предлага дългоочаквания флагман Xiaomi 14 Ultra със специална оферта

Бъдещето на мрежите: Сдружението за електронни комуникации с двудневен семинар в Пловдив

Русия мисли да забрани TikTok

Емоциите и преживяванията, които подтикват към действия – как Yettel помага на потребителите да бъдат по-отговорни към природата

Yettel предлага SAMSUNG Galaxy S23 256GB със 150 лева отстъпка в своя онлайн магазин до 17 април

Избирай от селекция безжични слушалки на лизинг без оскъпяване от А1 до края на април

До 30% намаление на книги в Ozone.bg в играта „Петък с Yettel”

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии