X
 
 

Какво ще означава eSIM поддръжката за потребителите на iPhone?

6155 2
photo of Какво ще означава eSIM поддръжката за потребителите на iPhone?
Снимка: Getty Images/Guliver
Включването на електронна SIM карта или "дигитална" SIM карта в iOS 12.1 beta версията на мобилната операционна система на Apple, ще позволи на потребителите на най-новите iPhone модели да превключват виртуално между различни "преносители", което ще позволи отделянето на бизнес комуникациите от личните комуникации. eSIM стандарта ще позволява на потребителите виртуално да „превключват“ между устройствата чрез тяхната "Settings" функцията.

От Софтуерния университет уточняват, че eSIM опцията ще е налична в следните модели iPhone: iPhone XS и XS Max, както и при iPhone XR. Според Apple, за да използвате две различни устройства, те трябва да са отключени, в противен случай няма да имате достъп до контактите на заключеното устройство и ще можете да използвате само наличните SIM карти. Освен iPhone, поддръжката ще е налична и между устройства на Apple и услуги на други компании като AT&T, T-Mobile и Verzion в САЩ, което става ясно от списък, разпространен от самите Apple.

Apple откри сезона с три нови iPhone X и часовник с електрокардиограма (СНИМКИ)

Apple представи три нова айфона в сряда, като това е опит да се подсили мястото на компанията на пазара на луксозни телефони. Заедно с ...

eSIM също така би трябвало да елиминира роуминг таксите, като позволи на потребителя да превключи към локален трафик план, когато пътува извън страната в която пребивава. Очаква се eSIM опцията да бъде активирана чрез ъпдейт, най-вероятно успоредно с пускането на iOS 12.1, макар от Apple да нямат обявена точна дата все още.

Автор: Георги Кацаров

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец 2 Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец преди 10 месеца Профил на трол?
    кво е ся тва с виртуалникарти и защо се виртуализира всичко аз искам материални симкарти
  • Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец 1 Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец с огромен жълт и добронамерено пулсиращ ГМО порец преди 10 месеца Профил на трол?
    кво тва ся аз искам материална симкарта аз още съм с NOKIA 3310 NOKIA 1100 NOKIA 6310
missing image
Прощаваме се с Жорж Ганчев

В столичната църква „Света София“ ще се състои поклонението пред политика Жорж Ганчев.  Известният общественик и политик...

missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Овен През този уикенд Овните ще усетят колко много могат да разчитат на любимия човек и каква подкрепа имат в негово лице. Бъдете спокойни, защото...