Mozilla с нови функции

81589
Mozilla с нови функции

След като стана ясно, че Mozilla най-накрая са започнали да работят върху iOS версия на своя популярен браузър. Компанията също така продължава да работи усилено, за да подобрява възможностите на другите версии на Firefox за водещите платформи. Едно от интересните нововъведения в него е видео чат функцията Hello, която бе представена от Mozilla за първи път преди няколко седмици.

Благодарение на нея можем максимално лесно и бързо да започваме разговори с приятелите си директно от своя браузър, независимо дали той е Firefox, Opera или Google Chrome. Компанията сега увери, че ще улесни достъпа до тази атрактивна функция като премахне някои стъпки, които досега бяха задължителни, за да се възползвате от нея. По този начин потребителите вече ще могат да стартират чат в нов прозорец, докато очакват човека, който са поканили да се появи и кликне на линка, за да се осъществи разговора.

Google Chrome става все по-влиятелен

Браузърът Google  Chrome продължава да разширява влиянието си сред потребителите в глобален мащаб. Най-новите статистически данни ...

След като това се случи вие ще бъдете информирани с аудио уведомление, а също и с промяна на Hello иконата, която вече ще виждате в син цвят. Всеки един разговор ще има собствен, уникален URL адрес, позволяващ да комуникирате лесно и по-често с хората, които са най-важни за вас. В заключение ще отбележим, че вече не се нуждаете и от допълнителен акаунт или плъгин, тъй като разговорите ще бъдат съхранявани онлайн, винаги когато ви трябват, съобщава digital.bg.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии