Новаторсто в Samsung - смартфон с извит дисплей

106440
Новаторсто в Samsung - смартфон с извит дисплей

Технологичният гигант Samsung представи първия в света смартфон с извит дисплей, съобщава официалният сайт на компанията. Новото „изобретение” носи името Galaxy Round.

Смартфонът е оборудван с извит 5.7 -инчов дисплей с висока резолюция и матрица Super AMOLED. Той е с четириядрен процесор на 2.3 GHz, вероятно чипсетът Snapdragon 800, 3 GB RAM, 13 MP камера, батерия с капацитет 2800 mAh и Android 4.3. Galaxy Round е тънък 7.9 мм и тежи 154 грама.

Cheetah, който надбяга Юсейн Болт, тича свободно

Последният път, когато от Boston Dynamics показаха Cheetah, роботът беше свързан към специални хидравлични помпи, които задвижваха маши...

Когато апаратът е на бюро или друга равна повърхност, можете да го наклоните леко с ръка към себе си и върху дисплея му ще се появи информация като часът, заряда на батерията и други известия, пише Nixanbal. Всъщност същата информация, която се появява при движение на ръката над Samsung Galaxy S IV. Възможно е също така да се избира сред медийни файлове, като се натисне дясната или лявата част на екрана.

От 10 октомври устройството ще се предлага на пазара в Южна Корея. Към момента няма информация кога ще се появи по другите пазари, както и каква ще е цената му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии