Онлайн сигурност и солидарност за бизнеса

1102
Онлайн сигурност и солидарност за бизнеса
Снимка: iStock

Разрастващата се епидемия от коронавирус изпрати в тежък нокдаун световната икономика. Наложените ограничения засегнаха не само ежедневието на милиарди хора, но и бизнеса на множество компании.

В тази драматична ситуация хората масово работят дистанционно, а голяма част от бизнеса се извършва онлайн. Уеб сайтовете и платформите се превърнаха в основен канал за обмен на стоки и услуги. Те успешно заместват физическите обекти, затворени заради противоепидемичните мерки.

Онлайн бизнесът се нуждае от сигурност, а в момента от неговата сигурност до голяма степен зависи тази на цялата икономика.

За да отговори на тези потребности и предизвикателства, една от най-големите български хостинг компании – NS1.bg предоставя Managed VPS с контролен панел и резервни копия на своите клиенти, на цената на споделен хостинг. Използването на VPS доказано повишава сигурността, надеждността и растежа на бизнеса.

Съзнавайки своята обществена отговорност, NS1.bg се включва към солидарността, създала се в трудните времена и се старае да помогне на най-засегнатите от кризата, предизвикана от коронавируса.

Компанията предлага помощ на 500 български бизнеса, чиято дейност е пострадала заради пандемията от COVID-19 и социалните ограничения, които принудиха множество хора да останат у дома, спирайки работа.

NS1 желае да предостави финансова помощ на засегнатите бизнеси, като намали цената за виртуални сървъри с 60% за срок от 6 месеца. По този начин потърпевшите фирми ще намалят разходите си за хостинг до 2000%.

"Осъзнаваме, че това не е огромна помощ, но такива са нашите възможности. Искаме да сме солидарни и да помогнем по начин, по който можем, да сме максимално полезни и да спестим част от разходите на засегнатите фирми в тези трудни времена", споделя Владислав Георгиев, съосновател и изпълнителен директор на NS1.

За помощ от 60% ще могат да кандидатстват компании, които са доказано засегнати от настоящата ситуация. Те могат да го удостоверят с документ от държавната администрация, който потвърждава, че са получили помощ по мярката 60/40.

Кандидатстването се случва изцяло онлайн – чрез изпращане на имейл до office@ns1.bg, който съдържа въпросния документ. NS1.bg ще разгледа всички кандидатури по реда на тяхното постъпване и ще решава отпускането на помощта.

NS1.bg използва и други начини, за да помага на засегнати бизнеси от Covid-19 в момента. Водещите специалисти на българската хостинг компания участват в различни уебинари, на които се разясняват подобренията, които могат да се направят в сигурността на онлайн бизнесите и техните сайтове в условията на глобална криза.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Yettel предлага супертънките HUAWEI nova 12s и nova 12 SE в комплект с FreeBuds SE 2

Изкуственият интелект на война: Експерименталният проект на САЩ със смесени резултати в Украйна

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция

Академия за дигитални умения помага на учителите да внедряват изкуствения интелект в учебния процес

Роботите на Мъск ни сменят: Заявка за бизнес експанзия

Пуснаха куче-робот с огнехвъргачка свободно на пазара в Америка

Нова сила става ключов пазар за чипове

Yettel предлага Galaxy A55 и Galaxy A35 с до 200 лв. отстъпка и в комплект с Galaxy Fit3

България в Топ 3 в ЕС по най-висока добавена стойност в ИКТ сектора

С поглед към бъдещето: CETIN България изгражда българската част от трансграничния транспортен коридор България – Сърбия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии