Откриване на eMAG шоурум в София

15926
Откриване на eMAG шоурум в София
Снимка: Emag

През първите 3 дена за клиентите са подготвени специални промоционални оферти

 

На 11 септември, в 10 ч. сутринта първият шоурум в България на сайта за електронна търговия eMAG ще посрещне своите клиенти в Сердика Център. На 250 кв.м. търговска площ ще бъдат изложени 500 артикула, които могат да се закупят на място, като клиентите ще имат и възможност да правят поръчки на определени продукти онлайн, с безплатна доставка за тях в шоурума – откъдето да ги вземат още същия ден, спестявайки време за доставка.

Шоурумът на eMAG ще бъде отворен всеки ден от седмицата между 10 и 21 ч. при спазване на всички необходими мерки за безопасност. Ще се улесни и връщането на продукти и получаването на консултации на място. Там ще се помещава и Apple Shop – даващ възможност на потребителите за едно пълноценно Apple преживяване.

Цените ще бъдат същите като в сайта на eMAG, с изключение на първите 3 дена от отварянето, от 11 до 13 септември, когато ще има ексклузивни предложения – продукти от популярни категории на специални цени, важащи само за шоурума. Количествата са ограничени, така че колкото по-рано отидат клиентите, толкова по-добър е шансът им да се сдобият с желаните стоки.

От eMAG разкриват някои от избраните оферти за откриването на техния шоурум, като на място ще има и много други атрактивни предложения.

 

В офиса или работейки дистанционно, за родители или за деца, компактният и функционален лаптоп HP 15-da0194nq, с дисплей 15.6", процесор Intel® Celeron® N4000, RAM 4GB, SSD 256GB ни дава технологично предимство без компромис (цена шоурум 429,99 лв.). 

 

Разбира се, не можем да пропуснем началото на новия ТВ сезон – любимите ни предавания и филми заслужават HD качеството на телевизора LED Diamant, 32" (цена шоурум 149,99 лв.) или 4K ултра HD резолюцията и големия екран на елегантния смарт телевизор Samsung 43TU7072, 43", LED (цена шоурум 499,99 лв.).

 

Смартфонът Xiaomi Redmi 8, с две SIM карти, 32GB, сапфирено синьо (цена шоурум 199,99 лв.) не случайно е един от хитовете на марката – стилен, модерен и с първокласни спецификации той оправдава репутацията си, и то на достъпна цена. За ценителите на снимки и видео с професионално качество също има отлична оферта – смартфонът Huawei Nova 5T, с две SIM карти и 6GB RAM, лилав (цена шоурум 479,99 лв.). Вътрешната му памет от до 128 GB осигурява място за всички песни, филми и приложения, които обичате. Смарт технология, с която никога не е нужно да правите компромиси.

 

Дамите със сигурност ще оценят пресата за коса Remington PRO-Sleek&Curl S6505 (цена шоурум 39,99 лв.), която дава свободата за изправяне или за перфектно оформени къдрици само с един уред. Личната грижа отива на ново ниво и с помощта на комплекта от 2 електрически четки за зъби със звукова технология Philips Sonicare EasyClean HX6511/35 (цена шоурум 99,99 лв.).

 

През есента бързаме да приключим с ремонтите, за което освен желание са ни нужни и добри инструменти. За професионална употреба, за дома, градината или гаража надеждният и ефективен перфоратор Steinhaus PRO-RH1050 с мощност от 1050 вата е незаменим помощник (цена шоурум 69,99 лв.).

Кухнята е сърцето на всяка къща и тиганът Tefal Performance, 28 см (цена шоурум 17,99 лв.) ще ви накара да се почувствате като топ шеф в нея. Друг верен помощник е дигиталната микровълнова фурна Samsung MS23F301TAS, 23 л, 800 W (цена шоурум 139,00 лв.), която има 20 готови режима на готвене на вкусни ястия и опция за по-ниска консумация на енергия.

 

Вечерите започват да захладняват и е време да преоткрием удоволствието да се сгушим под завивките. Усещането е още по-приятно със спалния комплект от 100% памук Kring Olia, 4 части, в сиво и кремаво (цена шоурум 27,99 лв.).

 

А есенните сутрини стават още по-разкошни с чаша  първокласно кафе, направено с еспресо машината DeLonghi EC191CD, 15 bar, 1100 W (цена шоурум 129,99 лв.).

Още много селектирани оферти на специални цени ни очакват през 3-те дена на откриването на шоурума на eMAG, който отваря точно в 10 ч. сутринта на 11 септември в столичния Сердика Център на бул. „Ситняково“ №48, ниво -1.   

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com