Пролетно почистване без усилия: Подновете дома си с Kärcher

2161
Пролетно почистване без усилия: Подновете дома си с Kärcher
Снимка: Kärcher

Пролетта дойде и това е идеалният момент да планираме лятото, и да направим пролетно почистване на домовете, автомобилите и душите си. Известно е, че всяка задача си иска майстора, както и правилните инструменти. Майсторът, разбира се, сме ние, а правилните инструменти са от специалиста по чистотата "Керхер"(Kärcher). С една мощна прахосмукачка почистването може да бъде бързо и удовлетворяващо начинание, включително когато имате да почиствате кола, или живеете с домашни любимци.

Стик прахосмукачки: леки, маневрени и безжични
Както казахме, "Керхер"са специалисти и знаят от какво имаме нужда за всеки вид почистване. Каталогът им включва добър избор от многофункционални прахосмукачки-стикове, които постигат възможния максимум в удобството на този вид почистващи машини. С тях можете да правите бърза и яростна всекидневна поддръжка на чистотата, както и основни почиствания, включително на автомобил.



Безболезнено почистване на колата? Възможно е.
Всичко познаваме онези, така характерни за колите, тесни, прашни и трудни за почистване местенца. Е, те не са проблем за прахосмукачката VC 6 Cordless ourFamily Car. Тя има комплект специално създадени приставки, които проникват навсякъде и безмилостно отстраняват всичко, което не трябва да е там. Сред тях е големият накрайник за тапицерия и автомобилни седалки, както и LED накрайникът за фуги, с който можете да разкриете мръсотията дори в най-потайните тъмни ъгли. Налице е и засилен режим с увеличена сила на засмукване. Безжичната почистваща машина работи 50 минути с едно зареждане на батерията, което е достатъчно за почти всеки автомобил на този свят.

Не по-малко удобен вариант е моделът VC 4 Cordless myHome Car, който предлага още повече гъвкавост, портативност и маневреност. С премахване на смукателната тръба, тя лесно се превръща от стик в компактна ръчна прахосмукачка, все така с пълен комплект полезни накрайници – идеална за почистване на автомобилен интериор. Накратко, безжичната прахосмукачка VC 4 myHome Car може да бъде вашият най-добър приятел за почистване на малко домакинство с автомобил. Плюс е и фактът, че може да се съхранява в малки пространства с помощта на включената в комплекта скоба за стена.



Сбогом на космите
Както вероятно би казал един известен български футболист: “Да почистиш дом с домашни любимци е като да почистиш дом без домашни любимци, само че със.” Да речем, че е различно. И "Керхер"са абсолютно наясно с това. Не само защото - ще го потретим нарочно - са специалисти, но и защото хората в тази компания също имат домашни любимци. В резултат имаме модела VC 6 Cordless ourFamily Pet, който може да се справи с всички косми от домашни любимци у дома или в колата, с мощна всмукателна сила и удобен накрайник за тапицерия.

От своя страна акумулаторната прахосмукачка VC 4 Cordless myHome Pet предлага същото, в по-малък и компактен пакет. Моделът може да се превръща от стик в компактна ръчна прахосмукачка и обратно, предлагайки удобство, ниско тегло и свобода на движение. В добавка имаме активна моторизирана дюза, която е създадена за идеално почистване на твърди подове и килими. VC 4 Cordless myHome Pet осигурява 30 минути работа с едно зареждане на батерията.

Универсално решение за домакинството
Ако пък искате универсално цялостно решение за почистване на всяко кътче от домакинството, със или без домашни любимци и автомобили - просто няма как да сбъркате с VC 6 Cordless ourFamily Extra. Продължителна работа с едно зареждане (50 минути), изобилие от приставки за всякакви нужди, свободностояща паркинг станция - това са само част от нейните качества. В допълнение имаме моторизирана дюза за под с LED осветление за твърди подове и килими, както и мини турбо дюза за мека мебел. Налице е и характерното за стиковете на "Керхер"изпразване на контейнера за прах с 1 щракване.

Бъдещето на чистотата
Тъй като годината е 2024 г. и живеем в епохата на изкуствения интелект, от "Керхер"имат и роботизирано предложение за чистотата на домовете ни. Прахосмукачките-роботи RCV 3 и RCV 5 ни карат да се чувстваме като в бъдещето и старателно почистват докато ние правим каквото друго е важно за нас.

От тези две машини, Kärcher RCV 3 е солидният и безупречен базов модел, оборудван с интелигентна навигационна система с лазерни сензори и камера. Той може да картографира дома ви, за да го почиства ефективно и методично, дори в пълен мрак. Времето за работа с едно зареждане се измерва с щедрите 120 минути, а мощността на засмукване е 2500 Pa - прилични характеристики за прахосмукачка-робот.

По-големият брат RCV 5 предлага споменатото дотук, и го надгражда по много начини,  включително с двойна всмукателна мощност (5000 Pa). RCV 5 разполага и със супер полезната за всяко домакинство функция за мокро почистване. Работът може да бъде използван само за сухо, или само за мокро почистване, или в режим на комбинирано почистване с двете опции едновременно. Много полезна е и функцията Auto Boost. С помощта на своя ултразвуков сензор тя автоматично разпознава килимите, когато роботът стъпи върху тях, и увеличава силата на засмукване за по-дълбоко почистване. Т.е. умната машинка сама преценява какво и как да почисти за по-добър краен резултат. Резултатът от всичко това е една приятно многофункционална автономна прахосмукачка, която се адаптира към различни повърхности и нужди от почистване.

Интелигентната функционалност на RCV 5 включва дистанционно чрез приложение за смартфон. Това позволява много неща, включително индивидуални параметри на почистване за всяка стая. Като добър завършек на автономното почистване, вашият робо-чистач има и саморазтоварващ се контейнер за боклук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com