X
 
 

Първата цялостна програма по дигитален маркетинг в България стартира своето четвърто издание

1160 0
photo of Първата цялостна програма по дигитален маркетинг в България стартира своето четвърто издание
Снимка: SoftUni
Бурното развитие на дигиталния маркетинг доведоха до нарастване на нуждата от специалисти и технически кадри, които да проучват и реализират в дигиталната среда успешните маркетинг кампании на различни бизнеси. Тази необходимост намери своето решение в първата цялостна програма по дигитален маркетинг на SoftUni Digital, която е първото по рода си образователно решение на този проблем в България. Програмата се доказа като надеждна среда за изграждане и реализиране на кадри в сферата на дигиталния маркетинг и именно това е причината тя да се завърне с четвърто поредно издание.

Програмата е изградена от девет курса, всеки от които разкрива един от значимите аспекти на дигиталния маркетинг, започвайки с основи на дигиталния маркетинг. Освен тях курсистите ще могат да се запознаят с e-mail маркетинга, настройката на Google реклами, оптимизация на търсачките, работа с инструмента за статистически анализ Google Analytics, ще усвоят основните принципи при електронната търговия и други курсове. Всяко едно от обученията в програмата набляга на практиката, така че курсистите да могат да придобият практически опит по отношение на приложението и възможностите на различните инструменти.

Всеки един от курсовете в програмата ще се води от доказал се професионалист в своята сфера – Георги Малчев, Василена Вълчанова, Геннадий Воробьов, Мартин Войнов, Бисер Вълов, Димитър Савов, Ангел Искрев, Жюстин Томс и Симеон Емануилов.

Една от най-големите новости, които SoftUni Digital ще предложи на своите курсисти е, че от септември ще е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценка над Мн. добър 5 участниците получават държавно признато „Свидетелство за професионално обучение“, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз.

С успешното развитие на програмата от SoftUni Digital очакват още по-голям интерес от курсистите - след като през изминалите 3 години над 10 000 души кандидатстваха за програмата, а над 1700 успешно се включиха в нея, за предстоящото издание от частната образователна институция очакват над 6000 кандидатстващи.

В колаборация с Google SoftUni Digital успя да обучи на 15 000 българи по образователната инициатива “Google Дигитален Гараж“. Съвместната работа с технологичния гигат по образователни проекти продължава. Чрез демонстрираните резултати SoftUni Digital се утвърди като ключов партньор на Google в България.

Вижте повече на сайта на програмата по дигитален маркетинг.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители