Първият в света извит OLED телевизор вече и у нас

134558
Първият в света извит OLED телевизор вече и у нас

LG представи на българския пазар първия в света извит OLED телевизор. С появата си моделът 55EA980V бележи нова ера в телевизията не само с изключителното качество на картината, но и с елегантната си форма, създадена с помощта на последните технологии и носител на едно от най-желаните отличия в сферата на дизайна – Red Dot: Best of the Best.

„Красивият дизайн на извития OLED телевизор LG допълва по стилен начин иновативните функционалности на продукта. С този модел IMAX киното влиза в дома ни и ни кара да се замислим дали дневната на бъдещето няма да има подобна форма“, сподели Иван Иванов, управляващ директор на LG Electronics България.

Избери филм, спечели 46” телевизор!

Страхотен телевизор с технологията на Philips Ambilight е голямата награда в тазгодишното гласуване за най-добрите според вас филми, се...

Ергономичният извит екран на OLED телевизора LG е оптимизиран за човешкото зрение и осигурява отлично качество на 2D и 3D картината. Благодарение на IMAX извивката образите се възприемат с еднакъв размер от лявото и дясното око, независимо от зрителния ъгъл. Революционното решение е резултат от редица проучвания на потребителското поведение, включително изследване на средното разстояние между телевизора и дивана в дневната, оптималния размер на екрана, идеалното разстояние между зрителя и телевизора и др.

Патентованата WRGB технология на LG осигурява изключителен цвят, оптимален контраст и чистота на движението. Революционният модел притежава интуитивните характеристики на смарт телевизор, като може да се свързва лесно с мобилни устройства, таблети, компютри и др. Той е създаден с изключително тънки прозрачни високоговорители, които консумират по-малко енергия от конвенционалните. Кристалната му поставка перфектно завършва ергономичната му извика и увеличава чувството за потапяне в образа сякаш телевизорът се носи във въздуха.

Авангардният модел, носител на престижната награда Red Dot: Best of the Best, е признат и от международните организации за тестване на продукти и сертифициране TÜV Rheinland, Intertek и VDE. Това е и първият OLED телевизор в света, получил сертификат THX.

Бъдещето на телевизията: Подреждаме програмата, прескачаме рекламите

Интернет революцията и развитието на потребителските технологии дават възможност за едно ново, изцяло променено изживяване пред телевиз...

Представянето му в България беше съпътствано от демонстрация на разширена линия ULTRA HD телевизори LG, предоставящи различно преживяване на потребителите на смарт телевизори. ULTRA HD телевизорите, представени от 65-инчовия и 55-инчовия LA970V, показват превъзходство с изключителна чистота и реалистичност на картината благодарение на функцията LG Tru-ULTRA HD Engine, NANO FULL LED подсветката и In-Plane Switching (IPS) панела.

С пускането на първия в света извит OLED телевизор в серийно производство и усъвършенстваните ULTRA HD телевизори LG увеличава дела си в премиум сегмента и затвърждава лидерските си позиции като иноватор на телевизионния пазар.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии