Революцията на open-ear слушалките: Huawei FreeClip са вече в България

833
Революцията на open-ear слушалките: Huawei FreeClip са вече в България
Снимка: Huawei

От днес, 8. април 2024, дългоочакваният иновативен модел безжични слушалки от отворен тип Huawei FreeClip е наличен на българския пазар, в два атрактивни цвята – тъмнографитено и бледолилаво. До 21. април включително те се предлагат в комплект с фитнес гривната Huawei Band 8 на препоръчителна цена от 399 лева в търговската мрежа на Yettel, Vivacom, “Технополис”, “Зора”, избрани партньори на дистрибутора “Поликомп” като Ozone.bg. Ardes.bg, Plesio и laptop.bg, и онлайн магазина на A1.



Веднага след обявяването си през декември 2023, иновативният модел слушалки предизвика истински фурор на китайския пазар. Успехът му бързо се разраства в цял свят благодарение на изключително успешната реализация на концепцията за слушалка от отворен тип.

Иновацията C-bridge Design
Част от все по-богатата колекция Fashion Forward на Huawei, Huawei FreeClip са олицетворение на перфектната комбинация от стил и комфорт. Те развиват идеята за клип-механизъм в специално проектиран C-bridge Design, който балансира размера, теглото и качеството на цялата слушалка. В разработването на дизайн, който работи едновременно в полза на естетиката, акустиката, управлението, стабилността и издръжливостта, са инвестирани три години на анализ и тестове, като са използвани данните за слуховия апарат на над 10 хил. души. Структурата включва никелово-титаниева мемори сплав, като всяка слушалка тежи едва 5,6 грама и не натоварва дори при целодневно носене. Тя включва т.нар. “акустично топче”, което се поставя в предната част на ухото, до ушния канал, но без да навлиза в него. Другите два компонента са т. нар. Comfort Bean – малко по-голямо „бобче“, което се поставя зад ухото, както и гъвкав мост, който свързва двете части, и чиято стегнатост се адаптира при носене.



Звук, батерия, контрол, водоустойчивост и симетрия
Качеството на звука се гарантира от двоен магнитен драйвер и система за обръщане на звуковите вълни, така че вие да чувате добре, а околните – нищо. Батерията издържа до впечатляващите 36 часа с овалната кутийка за зареждане. Налице е и много практичната за такива устройства IP54 защита от прах, пот и вода. Мостът между двете части на слушалката служи и за управление с жестове. За още по-голямо удобство, двете слушалки са напълно еднакви и при поставяне сами определят коя влиза в ролята на дясна и коя - на лява. Налице е система за неутрализиране на околния шум на вятъра при провеждане на разговори.



Стабилност и осъзнатост - идеални за спорт на открито и закрито
Huawei FreeClip имат две основни специфични предимства, които ги правят идеални за активно спортуващите – стабилност и осигуряване на нужната осъзнатост за околната среда. Фактът, че не влизат в ушния канал, ви дава възможност да регистрирате достатъчно от по-силните и резки шумове около вас, например от автомобили и клаксони при колоездене, или при джогинг в градска среда. Самият C-Bridge Design прави още супер стабилни дори при много бурни движения, като на практика е много трудно да загубите слушалка. Включената в комплекта до 21. април фитнес гривна Huawei Band 8, с множество функции и издръжлива батерия, е още един стимул да посрещнете пролетта с повишена двигателна активност.

Комфорт през целия ден, и за офиса
Отново осъзнатостта и цялостният комфорт правят Huawei FreeClip идеални за работа в офиса. Можете да си пуснете лека музика, без да сте напълно изолирани от колегите си, да превключвате удобно между нея и телефонните разговори. Може да не използвате слушалките в определено време, като дори забравите, че са на ушите ви. Huawei FreeClip не предизвикват неминуемото дразнене при дълго носене, както In-ear моделите, а дългият живот на батерията – до 8 часа (без помощта на зарядната кутийка), правят един цял работен ден с тях напълно възможен.

Богат избор от аудио за всеки вкус в “Месеца на здравето” на Huawei
Huawei FreeClip са много модерен и иновативен Open-ear модел с атрактивен Fashion Forward дизайн и специфични предимства пред традиционните безжични слушалки. Те са част от все по-богатото аудио портфолио на Huawei, което разбира се включва модели с безапелационно шумопотискане и качество на звука като FreeBuds Pro 3, както и разнообразие от In-ear и Open-Fit модели в по-достъпния ценови сегмент. През месец април, обявен от Huawei за “Месец на здравето” в България, те, както и редица други смартчасовници и фитнес гривни, се предлагат с разнообразни отстъпки и промоции в партньорската мрежа на бранда. Изберете тези, които отговарят най-добре на вашия стил на живот. Или пък, защо не – изберете два модела за различните сценарии от ежедневието си – когато искате да се изолирате напълно от света, и когато искате да не прекъсвате връзката си с него; докато се радвате на любима музика, аудио книга или почти всепоглъщащ телефонен разговор.

Повече информация за Huawei FreeClip можете да намерите тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com