С юбилейната серия на Galaxy Samsung представи смартфоните на бъдещето

5685
С юбилейната серия на Galaxy Samsung представи смартфоните на бъдещето
Снимка: Samsung

Samsung представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy, сред които се открояват първият 5G телефон и революционен модел със сгъваем екран. Устройствата бяха показани по време на световната премиера Samsung Galaxy Unpacked, отбелязваща десетилетие от дебюта на първия смартфон от серията Galaxy.

Представянето е едно от най-очакваните технологични събития през годината и определено оправдава очакванията. Най-голямо внимание привличат дългоочакваният Galaxy Fold – смартфон и таблет, сгънати в едно и Galaxy S10 5G, който е стъпка към мобилните технологии на бъдещето.

Samsung Galaxy Fold

Galaxy Fold – сгъваем, компактен, удобен

Със своя 7.3-инчов QXGA+ Dynamic AMOLED дисплей сгъваемият Fold предоставя редица възможности на потребителите, които могат да работят с 3 приложения едновременно (например да слушат музика, да проверяват за информация в интернет и да си пишат в Watsapp), да правят страхотни снимки и видео и да играят най-актуалните мобилни игри. Потребителите могат да използват други приложения дори по време да видеоразговор.

Смартфонът разполага широкообхватна камера с 6 обектива – 3 на гърба, 2 отвътре и 1 на капака. Двойната предна камера е идеална за селфита, а тройната задна камера разполага с ултра широкоъгълен обектив за страхотни панорамни снимки.

Безпроблемното изпълнение на многобройните задачи е гарантирано от мощен 8-ядрен процесор, 12 GB RAM и 512 GB вътрешна памет. Galaxy Fold се захранва от 2 батерии с капацитет от 4380 mAh.

Устройството лесно се сгъва и разгъва, в зависимост от нуждите на потребителя, а задачите автоматично се прехвърлят между екраните. Galaxy Fold е гъвкав и здрав, като е изработен от нови материали и еластични връзки, гарантиращи както елегантен вид, така и издръжливост.

Екранът му е с 50% по-тънък от класическия дисплей на смартфон, така че в сгънато положение безпроблемно да се побира в джоба ви.

Според Samsung сгъваемият Galaxy Fold въвежда изцяло нова мобилна категория, предоставяйки на потребителите нови възможности извън ограниченията на традиционния смартфон. Първоначалната цена на устройството е 1980 долара, като ще бъде пуснато в продажба от 26 април.

S10 - първият кръгъл юбилей на Galaxy

Юбилейната серия на Galaxy – S10 се състои от 4 впечатляващи устройства – компактният S10e, стандартният S10, мощният S10+ и ултрамодерният Galaxy S10 5G.

Първият смартфон с четири задни камери вече е тук (СНИМКИ)

Южнокорейският гигант Samsung представи новия си телефон Galaxy A9, който е първият в света с четири задни камери. Компанията анонсира ...

Серията Galaxy S10 разполага с Infinity-O AMOLED динамичен дисплей, който осигурява най-добрите цветове на мобилно устройство и гарантира реалистична картина. Това е и най-добрият екран на марката досега, като в него са вградени множество сензори и технологии на камерата, както и сензор за пръстов отпечатък.

Камерите снабдени с изкуствен интелект, разпознават множество обекти и дават съвети как най-добре да се снима. Смартфоните предлагат ултраширок обектив с 123-градусово поле на видимост, подобно на човешкото око, което ги прави перфектни за впечатляващи пейзажни снимки и големи панорами.

"С 4 премиум устройства, всяко от които е създадено за нуждите на уникални потребители, Samsung въвежда технологиите за мобилни устройства в нова ера", казва Ди Джей Ко, президент и главен изпълнителен директор на отдела за IT на Samsung Electronics.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Google уволни 28 служители, протестиращи за отмяна на договор с Израел

Вижте на живо: Сдружението за електронни комуникации обсъжда модернизиране на мрежите (ВИДЕО)

Yettel се присъедини към българската Харта на многообразието

Нов хуманоиден робот изненадва с нечовешки възможности (ВИДЕО)

Социалните мрежи и видео съдържанието генерират най-голям ръст в интернет трафика

Yettel предлага дългоочаквания флагман Xiaomi 14 Ultra със специална оферта

Бъдещето на мрежите: Сдружението за електронни комуникации с двудневен семинар в Пловдив

Русия мисли да забрани TikTok

Емоциите и преживяванията, които подтикват към действия – как Yettel помага на потребителите да бъдат по-отговорни към природата

Yettel предлага SAMSUNG Galaxy S23 256GB със 150 лева отстъпка в своя онлайн магазин до 17 април

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии