Skype стартира услугата си за преводи в реално време

7773
Skype стартира услугата си за преводи в реално време
Снимка: Getty Images / Guliver

Платформата за видео обаждания Skype, притежавана от базираната в Редмънд, щата Вашингтон, Microsoft, завърши въвеждането на обновяване, което ще позволи на всички потребители да се възползват от предимствата на услугата за превод в реално време, пише CNET. Ако сте абонат на Skype, то значи ще можете да завържете приятелства в различни държави по света без пречките на езикова бариера.

Skype отдавна е любимо средство за комуникация за хора от бизнес средите и за хора, които живеят разделени, но конкуренти като WhatsApp и Face Time се превърнаха в популярни алтернативи.

Skype направи безплатни обажданията за Франция

Skype направи безплатни всичките обаждания на стационарните и мобилните телефони на Франция след терористичните атаки в Париж, гласи ...

Фукнцията за превод ще разграничи Skype от съперниците му, давайки възможност на потребителите да уговорят наемането на апартамент в Airbnb, чийто домакин е от Китай или да флиртуват със симпатични хора от Венецуела например. Microsoft не гарантира обаче, че няма „да се загубите в превода“ при непохватни опити за ухажване на непознати.

Skype посочва, че броят на обажданията, които се провеждат всеки ден, се е увеличил с 400% след предварителното представяне на услугата преди една година. В момента онлайн инструментът е в състояние да превежда седем езика гласово (мандарин, английски, френски, немски, италиански, португалски и испански) и над 50 езика при мигновени съобщения.

Най-често използваният превод е от френски на английски език.

Skype работи върху включване на повече езици в услугата и отбелязва, че се надява да я направи по-лесно съвместима с други платформи.

Сериозен бъг в Skype срива системата

Открит е сериозен бъг в популярната програма за разговори и чат Skype, който води до срив от двете страни на връзката. Проблемът се ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии