Станете част от уникалната програма по дигитален маркетинг със SoftUni Digital

3555
Станете част от уникалната програма по дигитален маркетинг със SoftUni Digital

SoftUni Digital - първата по рода си, цялостна програма по дигитален маркетинг, отвори врати за втора поредна година. Първият сезон на дигиталната академия вдигна високо летвата за знанията на над 3000 души, които се включиха в уводния курс Marketing Fundamentals, a над 600 успяха да се справят с всички маркетинг препятствия и да усвоят умения, които им помогнаха да дадат началото на своя кариерен старт или да постигнат по-високи професионални резултати.

Всички желаещи, които искат да се развиват в сферата на дигиталния маркетинг или да натрупат нови знания имат възможност да станат част от дигиталната академия като кандидатстват за безплатния курс "Marketing Fundamentals", който е въвеждащ за програмата. Срокът за заявяване на кандидатура е до 17-ти септември, като всички одобрени курсисти ще се обучават присъствено или онлайн в академията на SoftUni Digital от 25-ти септември.

Стартира първата по рода си програма по дизайн, криейтив и визуализация - SoftUni Creative

Ако имате интерес да стартирате своето развитие в областта на дизайна или степредприемач със стартиращ бизнес, СофтУни има уникално пре...

В програмата може да кандидатства всеки, който има желание и мотивация да се реализира в сферата на дигиталния маркетинг или да придобие умението да реализира собствените си проекти в съвременната дигитална среда. Програмата преминава през 7 специално селектирани курса, обхващащи всички аспекти от дигиталния маркетинг: Marketing Fundamentals, Content Marketing, E-mail Marketing, Facebook Marketing, Google AdWords, Search Engine Optimisation (SEO) и E-commercе. Всички обучения в програмата са разработени съвместно с бизнес сектора и наблягат на практиката и решаването на реални казуси. Трейнъри ще бъдат доказали се професионалисти с редица реализирани успешни проекти - Георги Малчев, Василена Вълчанова, Геннадий Воробьов, Мартин Войнов, Бисер Вълов, Борил Богоев и Димитър Савов.

Само за 8 месеца курсистите от академията ще придобият практически умения, които са им необходими, за да направят своя успешен кариерен старт и професионална реализация. Успешно завършили цялостната програма ще могат да получат и съдейтвие от кариерния център на SoftUni.

Подробности за инициативата SoftUni Digital можете да видите на нейния сайт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии