Топ 5 интелигентни джаджи, които заслужават място във вашия дом

5735
Топ 5 интелигентни джаджи, които заслужават място във вашия дом
Снимка: https://www.whitepress.net/

Какви са функциите на интелигентните джаджи за дома?

Тяхната цел е ефективно и интегрирано да обменят необходимата информация, за да осигурят вашата сигурност, комфорт и възможност за пълен контрол. Тези устройства могат да се командват дистанционно от компютър, смартфон или таблет, независимо къде се намирате. В допълнение, те ви алармират за всякакви събития, за които трябва да знаете.

За разработването на многобройните им функции са съчетани няколко системи, като контролери, гласови асистенти, „умни“ ключове и платформи, чрез които да бъдат създадени персонализирани решения, отговарящи на всички изисквания и нужди на потребителите.

Не случайно старата поговорка казва: „Моят дом е моята крепост“! С такива модерни устройства можете да оградите дома си от злосторници и да си осигурите желаното спокойствие.

5 смарт джаджи, които са необходимост за дома

№1: Смарт хладилник със сензорен екран

Иновативният хладилник на Samsung е снабден с голям интерактивен екран, на който можете да гледате видео, да слушате музика, да търсите рецепти и да управлявате останалите си умни устройства у дома. Екранът се активира със сензорно или гласово управление.Той може да се управлява и от смартфона на потребителя чрез мобилно приложение, с което се регулира температурата на различните хладилни отделения. Можете също да разглеждате съдържанието във всяко отделение. Не пропускайте да проверите eMAG черен петък офертите, които могат да ви предоставят възможността да се сдобиете с такъв смарт хладилник на по-ниски цени.

№2: Многоцветна крушка KL130 

Многоцветната крушка KL130 ви предлага да изберете цвят на осветлението в зависимост от повода и настроението си. При това можете да регулирате нейната яркост, за да създадете по-приятна атмосфера в помещението. Крушката е снабдена с функцията „автоматично бяло“, която сама регулира яркостта в зависимост от количеството естествена светлина. Можете да управлявате осветлението от разстояние чрез вашата Wi-Fi мрежа или да го програмирате автоматично да светва и изгасва в определени часове.

№3: Кафе машина с Wi Fi

Интелигентната кафе машина с Wi Fi, управляваща се от смартфон и таблет, ви позволява да получите любимото си кафе в желания час на деня по ваша команда от смартфона си. Единственото, което трябва да направите е, да заредите кафе машината с чиста вода и висококачествено кафе на зърна, и тя ще се погрижи за останалото, включително и за смилането на кафето. Тази джаджа определено е подходящ избор за доставяне на сутришно кафе в забързаното ежедневие. 

№4: Устройство за контрол на храненето на домашния любимец

Това устройство работи с приложението Petnet и е перфектно решение за домове, където се отглеждат домашни любимци. След предварително програмиране и настройка на времето за хранене, размерът на порциите и съставките, в зависимост от данните на животното, устройството ще подава навреме необходимата храна, така че вашият домашен любимец да не остане нито гладен, нито прехранен.

№5: Интелигентен телевизор Akai LES-32D83M

Този нов иновативен продукт, работещ по Android OS, позволява да гледате на екрана снимки и клипове от твърдия диск, като вътрешната памет е с размер 4 GB. Включена е възможност за свързване към наземна и кабелна телевизия. Сред особеностите на телевизора са 1299 канала, директна LED-подсветка, прогресивно сканиране и стерео звук с два високоговорителя. Полезни са и функциите защита за детето и таймер за сън.

Надяваме се, че нашите предложения за смарт джаджи у дома са ви харесали. Предстоящият черен петък 2020 предоставя отлична възможност на българските потребители да се обзаведат с интелигентни джаджи от някоя от изброените категории и същевременно да спестят пари от покупката.

Подарете си някое от тези удобства през предстоящите коледни празници за един по-уютен дом!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Приложение за хранителни режими и „говореща“ количка спечелиха наградите на Yettel на TUES Fest 2024

Истински флагман: Представяне на Honor Magic6 Pro

Yettel предлага супертънките HUAWEI nova 12s и nova 12 SE в комплект с FreeBuds SE 2

Изкуственият интелект на война: Експерименталният проект на САЩ със смесени резултати в Украйна

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция

Академия за дигитални умения помага на учителите да внедряват изкуствения интелект в учебния процес

Роботите на Мъск ни сменят: Заявка за бизнес експанзия

Пуснаха куче-робот с огнехвъргачка свободно на пазара в Америка

Нова сила става ключов пазар за чипове

Yettel предлага Galaxy A55 и Galaxy A35 с до 200 лв. отстъпка и в комплект с Galaxy Fit3

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии