Вайбър за такси

132879
Вайбър за такси

Такси клиентите в България вече ще имат директна безплатна гласова връзка с таксиметровите шофьори още преди да са пристигнали на адреса за поръчка. Новата функционалнoст се въвежда за първи път в Европа и ще бъде от полза, както за шофьорите, така и за потребителите, които използват мрежата за мобилни такси поръчки „Таксистарс”.

„Вайбър за такси”- така определиха новата функция първите потребители, които я използваха в София. Изпращането на гласово съобщение помага на шофьорите да разберат къде точно се намират клиентите или обратното - клиентите предварително да информират своя шофьор за желания маршрут или за транспортирането на домашен любимец.

Как 3D принтирането ще промени света из основи

Ако не се вълнувате от технологията на 3D принтирането, то или не сте достатъчно запознати с нея или просто не мислите глобално. Защото...

За първи път в Европа мобилно такси приложение предлага „услуга”, която позволява пряка размяна на информация, без намесата на оператор. Само с натискането на едно копче от менюто шофьорът и пътникът могат да се чуят, както при използването на популярните програми Viber и WhatsApp!

„Нововъведението ще позволи да се подобри комуникацията между двете страни, както и да се изгради повече доверие и престиж към такси услугите в България. Реализацията на нови мобилни проекти в областта на такси бизнеса и дигитализиране на поръчките за пътуване поставя България на високо технологично ниво с останалите европейски страни ”, съобщи Атанас Шарков, съосновател на мрежата Таксистарс.

Новата опция „Вайбър за такси” стартира и по повод първата година от пускането на пазара на безплатното мобилно приложение Таксистарс. По данни на компанията досега около един милион българи са използвали новия начин за поръчка на такси в градовете, където работи системата – София, Пловдив, Варна, Пловдив и Гоце Делчев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии