Вижте бъдещето на безжичните слушалки: Иновативните Huawei FreeClip идват в България през януари (ВИДЕО)

3222

Не е тайна, че Huawei има силни позиции на пазара за TWS (True Wireless Stereo) слушалки, като бюджетните FreeBuds 5i и първокласните FreeBuds Pro 3 са само част от примерите за това. През януари на българския пазар ще излязат и новаторските слушалки FreeClip, с потенциал за революция на този пазар. За подробности вижте видео прегледа на Actualno.com.

Казвали сме го, казваме го отново - технологичният гигант Huawei има добре установения “навик” да навлиза в нови пазарни територии и да ги прави “свои” чрез ускорени иновации. Очевиден пример за това са безжичните TWS слушалки. За илюстрация ще направим един блиц, неизчерпателен преглед на представянето на компанията в този сегмент през настоящата година.


Ще започнем с Huawei FreeBuds 5i - една чудесна сделка, която разбуни аудиофилските духове в началото на годината. Ще изредим накратко - тези слушалки предлагат превъзходно адаптивно шумопотискане , LDAC Bluetooth кодек, както и рейтинг IP54, който ги прави устойчиви на прах и влага. Всичко това е на отлична цена - може би най-достъпният начин да получите висококачествен звук, върхова изработка и активно шумопотискане  в чифт маркови безжични слушалки.

Превъртаме напред към месец октомври, когато Huawei ни представи FreeBuds Pro 3 - премиум майсторски аудио продукт, който показа не само еволюция, но и цялостно преосмисляне спрямо предходните модели слушалки. Пакетът включва активно шумопотискане  от ново поколение (ANC 3.0), елегантен дизайн,, интуитивните сензорни контроли и изобилието от възможности. Ако FreeBuds 5i са водени от принципа “най-достъпното от най-доброто”, FreeBuds Pro 3 чисто и просто показват най-доброто, на което е способна компанията, без условия и без извинения - звук за аудиофили в супер комфортна форма. Общите елементи между двата продукта са компетентността в областта на аудиото, както и стремежът за осигуряване на разнообразие за потребителите. И още нещо - Huawei ни казват, че са на този пазар, за да останат, и загатват, че най-доброто предстои.

Тъй като сме в навечерието на новата година, а и защото съвсем естествено стигнахме дотук - хайде да поговорим за бъдещето. Току-що Huawei представиха новаторските слушалки FreeClip, които обещават да променят TWS пазара. Тук не става дума за еволюция, а за пълно “ повторно изобретяване” на слушалките “от нулата” - с изцяло нов дизайн и нов начин на слушане.

Идеята е да получим пълното безжично изживяване, но без да сме със запушени уши, в прекия и преносния смисъл. както и да получаваме кристален звук, но без да губим представа за средата около нас. Да речем, че технологиите вложени във FreeClip нежно обгрижват ушите ви, така че никога повече да не усетите тежест от слушалки. Споменахме ли, че FreeClip ще дойдат на българския пазар през януари, за добро начало на 2024 г.?

Весели празници!

Повече за FreeBuds 5i, FreeBuds Pro 3 и FreeClip можете да разберете в нашия видео преглед:

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com