Всичко, което искате, на едно място: новите moto g7

3897
Всичко, което искате, на едно място: новите moto g7
Снимка: MOTOROLA

Откакто въведохме нови правила на смартфон пазара през 2013 г. със серията moto g, все повече потребители търсят премиум качество на достъпна цена. Поколение след поколение moto g, ние оставаме посветени на основния си ангажимент - да предлагаме телефони, които притежават премиум характеристиките, които заслужавате, без да жертваме качеството, надеждността и цената, които очаквате.

Тъй като няма двама еднакви потребители, изискванията към смартфоните също са много различни. Новото семейство moto g7 включва най-търсените и най-ценените функции за най-важния ни клиент - за ВАС.

Това е причината Motorola да предложи четири нови модела на най-продавания си до този момент смартфон - с още по-добри камери, издръжливост на батерията, процесорна мощ и максимално големи дисплеи.

moto g7 plus: Снимки и видео с непоклатимо качество

Създаден, за да правите с него най-добрите си снимки досега и да следва интензивния ви ритъм на живот, новият moto g7 plus ви дава водеща за този клас технология на камерата и мощна производителност. Лекото потрепване на ръката и недостатъчната светлина не са проблем за двойната 16 МР камера с оптична стабилизация на изображението. Освен това с новия софтуер и изкуствения интелект (AI) правите снимки като професионалист благодарение на невероятните функции като интелигентна композиция и автоматично разпознаване на усмихнати лица. Повече няма да се тревожите, че може да пропуснете страхотен кадър, защото разполагате с батерия, която издържа цял ден, и 27W TurboPower зареждане, което ви дава енергия за 12 часа след само 15 минути в контакта.1 Комбинацията с мобилната платформа Snapdragon™ 636 прави moto g7 plus най-бързия смартфон в цялата g серия досега. Новият 6.2" Max Vision дисплей с U дизайн осигурява завладяващо визуално изживяване с Full HD+ резолюция, допълнено от високоговорители с кристално ясен Dolby AudioTM звук.

moto g7: Вижте. Уловете. Взаимодействайте.

Снимането, създаването и споделянето на креативно съдържание никога не е било по-лесно благодарение на новия moto g7. Видео клиповете и снимките оживяват на неговия 6.2" Max Vision Full HD+ дисплей с U дизайн. Двойната 12 МР камера разполага с впечатляваща колекция от режими - цветен акцент, автоматично разпознаване на усмихнати лица и Google LensTM, с които да разгърнете своята креативност и да взаимодействате със света около вас. 50% по-бърз от предишното поколение, moto g7 може да се справи и с най-интензивните предизвикателства, на които го подложите, благодарение на супер бързата мобилна платформа Snapdragon™ 6323. Зареждането TurboPower и батерията, която издържа цял ден, ви осигуряват спокойствие дори и в най-натоварените ситуации. С усъвършенстван дизайн с контурирано Gorilla Glass стъкло телефонът не само работи, но и изглежда впечатляващо добре.

moto g7 power: Мощна производителност за 2,5 дни

Новият член в семейството на moto g, moto g7 power е създаден да реши най-болезнения проблем на всички смартфон потребители - живота на батерията. moto g7 power идва с впечатляващ за цялата индустрия заряд от 5000 mAh. Това означава, че разполагате с батерия за 60 часа (2,5 дни) само с едно зареждане. Когато все пак батерията се изтощи, получавате енергия за часове за броени минути благодарение на зарядното устройство TurboPowerTM. Така не губите ценно време и можете бързо да се върнете обратно към това, което правите.1 Насладете се на ултраширокоъгълен изглед на зашеметяващия 6.2" Max Vision HD+ дисплей и впрегнете целия заряд на батерията, за да работите и да се забавлявате с любимите си филми, видео клипове и игри. Мощната мобилна платформа Snapdragon™ 632 гарантира, че телефонът реагира мигновено на всяко докосване.

moto g7 play: Компактен дизайн. Впечатляваща производителност

Не позволявайте размерите му да ви подведат. moto g7 play е мощен смартфон, с който ще забравите за прекъсването и забавянето на приложенията. Благодарение на мобилната платформа Snapdragon™ 632 moto g7 play е с 60% по-бърз от предишното поколение3 . Неговият компактен дизайн се отличава с 5.7" Max Vision HD+ дисплей с 19:9 съотношение на картината. Така завладяващото забавление е винаги в ръката ви, буквално. А ако искате да запечатате един от онези моменти, които се случват само веднъж в живота, можете да разчитате на 13 МР камера с автофокус с детекция на фазата и нулево забавяне на затвора, която фокусира по-бързо от мигване на окото.

Ексклузивни функции Moto Experience

Най-новото поколение смартфони moto g идва с ексклузивните функции Moto Experience, които правят всекидневната работа с телефона по-лесна и забавна. Подобрената навигация с един бутон заменя традиционните екранни бутони с един навигационен бар. В комбинация с AndroidTM 9.0 Pie всяко докосване и плъзване по екрана работи по-бързо от всякога. Усъвършенствахме и възможността за екранна снимка с три пръста, за да правите снимки по-продължително време, така че да запечатате цяла статия или уеб сайт, а след това да ги редактирате и споделите веднага. Тези нови възможности идват заедно с добре познатите ви и любими Moto Experience функции за бързо заснемане, включване на фенерчето с две резки движения на ръката и чувствителен дисплей, които правят взаимодействието със смартфона по-лесно от всякога.

MOTOROLA, стилизираното лого М, МОТО и всички марки от семейството на MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. Android е търговска марка на Google LLC. Dolby, Dolby Audio и символът двойно D са търговски марки на Dolby Laboratories. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в САЩ и други държави. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или дъщерните му дружества. Всички други търговски марки са собственост на съответните им притежатели. © 2019 Motorola Mobility LLC. Всички права запазени.

Цени и наличности

moto g7 plus е наличен в магазините на Vivacom на цена от 19,98 лв. на месец с план SMART U.

Моделът ще бъде наличен още от утре, от 8 февруари 2019 г. и в ”Технополис” на цена от 599 лв.

moto g7 power е наличен в магазините на Vivacom на цена от 9,98 лв. на месец с план SMART U. Моделът ще бъде наличен още от утре, от 8 февруари 2019 г. и в ”Технополис” на препоръчителна цена от 399 лв.

За Motorola

Motorola Mobility LLC беше придобита от Lenovo Group Holdings през 2015 г. Всички продукти с марката Moto и Motorola са проектирани и произведени от Motorola Mobility, която е дъщерно дружество на Lenovo.

За Lenovo

Lenovo е $45-милиардна глобална компания, поставена в световната класация на Fortune 500 с визия да се превърне в лидер в сферата на интелигентната трансформация посредством умни устройства и инфраструктура, които осигуряват най-доброто потребителско изживяване. Портфолиото на Lenovo е едно от най-широките в света със свързани продукти, включително смартфони (Motorola), таблети, компютри (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion), работни станции, както и AR/VR устройства и умни решения за дома. Решенията от следващо поколение при центровете за данни на Lenovo (ThinkSystem и ThinkAgile) създават капацитета и компютърната мощ на връзките, които променят бизнеса и обществото. Lenovo работи, за да вдъхнови различното у всеки и да изгради бъдеще, базирано на по-интелигентните технологии, в което всеки преуспява. Присъединете се към нас в LinkedIn, следете ни във Facebook, Twitter (Lenovo Bulgaria), Instagram и Weibo или ни посетете на www.lenovo.com/bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Google уволни 28 служители, протестиращи за отмяна на договор с Израел

Вижте на живо: Сдружението за електронни комуникации обсъжда модернизиране на мрежите (ВИДЕО)

Yettel се присъедини към българската Харта на многообразието

Нов хуманоиден робот изненадва с нечовешки възможности (ВИДЕО)

Социалните мрежи и видео съдържанието генерират най-голям ръст в интернет трафика

Yettel предлага дългоочаквания флагман Xiaomi 14 Ultra със специална оферта

Бъдещето на мрежите: Сдружението за електронни комуникации с двудневен семинар в Пловдив

Русия мисли да забрани TikTok

Емоциите и преживяванията, които подтикват към действия – как Yettel помага на потребителите да бъдат по-отговорни към природата

Yettel предлага SAMSUNG Galaxy S23 256GB със 150 лева отстъпка в своя онлайн магазин до 17 април

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии