Wizz Air въвежда мобилен чек-ин за Андроид

79522
Wizz Air въвежда мобилен чек-ин за Андроид

Wizz Air най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа**, днес активира функцията за мобилно чекиране за своето андроид приложение, след като пусна през това лятото функцията за iPhone.

След като свалят безплатно апликацията за Андроид, клиентите сега ще имат лесен достъп през смартфона си до основните функции на страницата на Wizz Air. Подобно на приложението за iPhone, Android версията позволява да се резервира полет, да се следи в реално време разписанието, да се добавят допълнителни услуги заедно с още много други полезни функции. За да отбележи дългоочакваното развитие, авиокомпанията намалява с 20%* всички полети, резервирани през което и да е от мобилните й приложения на 14 и 15 ноември.

Какво не знаят хората за стюардесите

Днес ще Ви запознаем с Вилислава Бейтс, която е стюардеса в Wizz Air. Тя разказва повече за своята професия и предизвикателствата, пред...

Даниел де Карвало от Wizz Air: “Покупката на билети на ниски цени и чекирането за бягство с любимата авиокомпания, сега става по-лесно от всякога. Wizz Air поддържа на висок фокус обслужването на клиентите и задоволството на пътниците и ние с радост пускаме мобилната чек-ин функция за нашето Андроид приложение. Получихме чудесна обратна връзка от нашите потребители на iPhone приложението. Сега пътуването на вашите мечти е във вашите ръце, където и да се намирате. С нашата 20%* промоция за всички билети резервирани този четвъртък и петък през приложенията ни за iPhone или Android, нямате извинение да не свалите безплатните приложения днес и да постъпите наистина умно, като направите през смартфона си Wizz Air резервация!”

* Отстъпката от 20% се отнася за цени с включени данъци, без допълнителни такси и един малък салонен багаж. Намалението важи само за нови резервации.

За Wizz Air

Wizz Air е най-голямата нискоразходна авиокомпания в Централна и Източна Европа**, оперира с флот от 45 самолета Еърбъс А320, предлага над 280 линии от 19 бази, свързващи 90 дестинации между 35 страни. В екипа на Wizz Air 1 700 авиационни професионалисти предоставят отлично обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитан избор за над 12 милиона пътници през 2012.

Wizz Air влиза в блогосферата

Женева, 18 септември 2013 – Wizz Air предизвика днес всички блогъри да се пробват като автори на пътеписи. Чрез участието си в WI...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии