Зa любитeлитe нa aвтoмoбилитe и бързите скорости всяко време е чyдecнo с Теленор

5712
Зa любитeлитe нa aвтoмoбилитe и бързите скорости всяко време е чyдecнo с Теленор
Снимка: Intelday

Съвpeмиeтo ни предоставя yмoпoмpaчитeлни модели автомобили, истински магнит за погледите, бързи и мощни, с удивителни способности. Но перфектният автомобил е сигурният на пътя, който превръща шофирането в истинско удоволствие.

Това знаят най-добре от Съюза на българските автомобилисти, който повече от 6 десетилетия предоставя пътна помощ на десетки хиляди автомобилисти - членове и абонати на услугите му. Всяка година над четвърт милион души минават през пунктовете за технически прегледи на автомобила, обученията за водачи, ползват “Пътна помощ” при аварии на пътя, както и още много технически, застрахователни и други услуги за безопасност на движението. В нелеката си мисия СБА не е сам. За да функционира пътната помощ за автомобилистите бързо и надеждно, Съюзът вече 10 години разчита на своя сигурен партньор Теленор.

Злато и дигитални отличия за Intelday Solutions на световните награди ICCO Digital Awards 2020

Intelday Solutions прибира у дома златото в категориите Digital Professional of the Year и Best Use of Video in a Campaign от световнит...

“Работата ни е много отговорна. За автомобилиста, аварирал на пътя, ситуацията винаги е критична и от нас се очаква да му отговорим веднага, да осигурим по най-бързия начин професионална и навременна помощ и съдействие. Ние се грижим за тези, които се нуждаят от помощта ни и разчитат на нас, когато имат проблем на пътя. А за да бъде това възможно, ние се доверяваме на Теленор”, разказва председателят на СБА инж. Емил Панчев.

Роден в същата година, в която е учреден Съюзът, начело на който е вече петилетка, инж. Панчев с гордост казва, че доказаният професионализъм на СБА го прави лидер в предоставянето на комплексни и качествени услуги за шофьорите както в България, така и на територията на цяла Европа.

„Пътна помощ” е основната дейност на Съюза. Сервизните автомобили и механиците на Национална служба „Пътна помощ” покриват над 6000 км от главните и второстепенните пътища на България. Със своите 40 клона в цялата страна, 650 служители и 165 камиона за пътна помощ, свързаността, бързината и надеждността на комуникацията е от ключово значение.

За постоянната и сигурна връзка СБА разчита на мрежата на Теленор. Стотиците служители са снабдени с мобилни телефони за мигновена комуникация помежду си, както и с карти с мобилни данни за интернет, които обезпечават постоянен достъп до вътрешния сайт на организацията. Там е сърцето й - имейли, задачи, указания, графици на работа, услуги - всичко е организирано така, че всеки лесно и бързо да знае каква е неговата част от голямото общо - да предоставят най-доброто обслужване на автомобилистите.

50 години на пазара: PROI Worldwide обяви нова бранд идентичност

PROI Worldwide, най-голямата организация на водещите световни независими комуникационни агенции с партньори в 50 държави, представи дин...

А за да бъде всичко това възможно - насреща е мрежата на Теленор. “Наистина са най-добрите, щяхме ли иначе да стоим при тях? Цените също са изгодни”, усмихва се инж. Панчев.

Ако преди автомобилите на СБА са разчитали единствено на GPS системата, днес бързината и качеството на предоставяните услуги са гарантирани от специалните карти за мобилни приложения, с чиято помощ де факто се извършва пътната помощ. Използват мобилно приложение и дейта карти за камерите на Теленор, което дублира GPS системата. С това приложение се установява веднага къде е позициониран автомобилът, кога той се товари и сваля, кога е тръгнал механикът, кога е получил поръчката, каква е повредата и адресът на клиента, кога е завършена услугата - всичко се записва в центъра.

“Приложението ни помага и когато участваме в търгове за услуги - без параметрите за услугата и отчетността бихме загубили клиенти”, признава Панчев и допълва:

“Доволни сме от Теленор, ползваме ги от години, няма проблеми с обслужването, няма бумащина. Получаваме акуратност, бързина, по-лесно стават нещата за нас.”

Всичко, което СБА прави вече над 60 години, е в името на клиента. Извършено е техническо подобрение на кол центъра, открити са много нови линии. На националния телефон 146 се регистрират над 100 обаждания на ден. За клиентите ситуацията винаги е критична, те искат някой да вдигне телефона навреме, да получи юридическа консултация, пътна помощ, какви документи са му необходими и колко ще му струва. Модернизацията на системите е нужна, за да отговори на повишените очаквания на съвременния автомобилист.

Не бъди кукла на конци!

  Новото видео на кампанията “Намери друг начин” кара младите да се замислят колко е важно да бъдеш толерантен  ...

За СБА е важно да бъдат най-добрите, проверено в практиката. Точно както своя доверен партньор Теленор, който получи за трети пореден път отличието Best in Test.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com