7 актьори, които се борят за ролята на Джеймс Бонд

19417
7 актьори, които се борят за ролята на Джеймс Бонд
Снимка: Getty Images

Световната филмова общност може и да се интересува от наградите "Златен глобус" и отличията "Оскар", но истината е, че всички търсят отговора само на един въпрос: Кой ще бъде следващият Джеймс Бонд?

След като Даниел Крейг категорично заяви, че няма да играе повече Агент 007, спекулациите кой ще го замести се засилиха. Мъж ли ще е? Или пък жена? Цветнокож ли ще бъде? Възможните варианти са много, но все пак няколко имена стоят на първа линия. Ето кои са актьорите, които се борят за ролята на Джеймс Бонд, според Hollywood Life.

Арън Тейлър-Джонсън

Твърди се, че Арън Тейлър-Джонсън е фаворит в надпреварата за ролята на Агент 007. Слухове твърдят, че 32-годишният актьор дори вече е разговарял с продуцента Барбара Броколи. "Арън беше на пробни снимки за Бонд през септември и продуцентите са очаровани", споделят източници на Hollywood Life.

Сам Хюън

Хюън е "заподозрян", че ще бъде следващият Джеймс Бонс, тъй като актьорът е бил вече на кастинг за филма от поредицата "Казино Роял" от 2006 г. В скорошни интервюта шотландецът споделя, че вече се чувства на "правилната възраст" за ролята на Агент 007. "Чувствам се достатъчно способен да го изиграя. Определено бих се радвал, ако получа такава възможност.", признава Хюън в интервю по темата.

Идрис Елба

Идрис Елба е велик! И неслучайно е фаворит на феновете да се превъплъти в ролята на възпитания, респектиращ и супер опасен агент на МИ6. Самият Елба също подклажда слуховете, макар и с подходящата ирония. Когато през 2014 г. феновете му заявяват, че искат именно той да изиграе следващия Джеймс Бонд, Айдрис отговаря "Не трябва ли 007 да е красив?". Друг негов пост гласи: "Казвам се Елба. Идрис Елба". След време обаче актьорът пише, че няма да играе Джеймс Бонд, но въпреки това феновете му тайно се надяват именно той да получи ролята.

Лашана Линч

Процесът в търсене на следващ Бонд зацикли

Откакто Даниел Крейг напусна ролята на агент 007 след "Смъртта може да почака", се търси негов заместник. Но феновете ще трябва да бъд...

Лашана Линч вече влезе в историята на поредицата за Джеймс Бонд, след като се превъплъти в ролята на Номи - новият агент 007 в последното заглавие от поредицата "Смъртта може да почака". Ако авторите решат да следват линията от последния филм, то логиката сочи, че именно Линч ще продължи ролята.

Том Хидълстън

Звездата от "Отмъстителите" също е сред фаворитите на феновете. Според чуждите медии обаче продуцентът Барбара Броколи още през 2017 г. е заявила, че не смята Том Хидълстън за подходящ за ролята на Джеймс Бонд, тъй като не е достатъчно здрав, за да влезе в неговия образ.

Хенри Кавил

Даниел Крейг: Нямам нищо общо с Бонд, скучен съм и домошар

53-годишният Джеймс Бонд герой Даниел Крейг е напълно незаинтересован от различни приложения и сайтове като Instagram, Twitter и Facebo...

Мъжът с най-красиво лице за 2022 г. - Хенри Кавил, съвсем открито заяви желанието си да се включи в една от най-известните филмови поредици. "Ако Барбара (Броколи) и Майкъл (Дж. Уилсън) искат да се включа във филмите им под каквато и да е форма, с удоволствие ще обмисля подобно предложение.", казва Кавил в интервю за Cinemablend.

Реге-Жан Пейдж

Британският актьор е сред фаворитите за ролята на Джеймс Бонд, а самият той отговори на слуховете с искреното признание, че самият факт, че името на британски актьор се спряга за Агент 007, е достатъчно вълнуващ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Нова любовна двойка в Hell's Kitchen (СНИМКИ)

40 дни мълчание: Филип Киркоров с обет заради атентата в "Крокус" (ВИДЕО)

Предложиха на Натали Трифонова да си застрахова краката

Ключови участници вече са аут от Hell's Kitchen (ВИДЕО)

В "Ергенът" нищо не се случва по сценарий: Алек с неочаквана молба към екипа

На крачка от полуфинала: Още една двойка се сбогува с Dancing Stars (СНИМКИ)

Харви Уайнстийн отново се изправя пред съда

Джон Бон Джоуви: Не бях светец в брака си, но от наркотиците ме е страх

Ан Хатауей разкри точната причина да спре да пие алкохол

Отвличане в "Ергенът"! Екипът на предаването се оттегля

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com