Адел няма да отглежда детето си в Лондон

7892
Адел няма да отглежда детето си в Лондон

Носителката на Грами Адел, която превзе милиони почитатели из целия свят с албума си "21", нямала желание детето й да живее и расте в Лондон.

Британската певица ще роди първото си дете в идните седмици и двамата с приятеля й Саймън Конеки ремонтират къща в Хоув, Южна Англия, където могат да живеят спокойно. Адел е израснала в северния лондонски квартал Тотнъм, но не иска да остава в британската столица с детето си, защото то ще се чувства като златна рибка в буркан заради известността й.

"Нито тя, нито Саймън искат да отглеждат детето в Лондон. Те искат да живеят спокойно, когато бебето се роди. Мисля, че ще я виждаме дори още по-рядко след това", заяви запознат източник пред сп. "Пийпъл".

"Въпреки милионите й, тя ще даде на бебето най-важното нещо – любов. Бебето е много специално, защото ще има толкова специална жена за майка", допълни източникът.

Actualno.com припомня, че Адел съвсем скоро представи парчето си за новата лента от поредицата за Джеймс Бонд "007 Координати: Скайфол". Звездата обаче не планира да записва нов материал, докато е в последната фаза на бременността си. Певицата възнамерява да прекара следващите няколко седмици у дома.

Аврил Лавин ще става майка

Певицата Аврил Лавин ще става майка за първи път. Неотдавна феновете се зарадваха на неочаквана новина – певицата Аврил Лавин и...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес