Адел си купи картини на Анди Уорхол

14411
Адел си купи картини на Анди Уорхол

Адел похарчи десетки хиляди паунди за две картини на Анди Уорхол.

Певицата купила двете платна, за да освежи всекидневната в дома си в Съсекс, Южна Англия, в който живее с приятеля си Саймън Конеки. Двамата планират да купят също картини на Деймиън Хърст и на графити художника Банкси, съобщи БГНЕС.

Адел планира тайна сватба

Адел планира тайна сватба в Брайтън, Англия. Британската певица, която роди първото си дете Анджело Джеймс от приятеля си Саймън Конек...

"Адел и приятелят й Саймън Конеки получиха две картини, които бяха доставени в дома им миналия месец. Те са почитатели на Уорхол и картините са добра инвестиция. Платната вече висят на почетни места на стените във всекидневната на огромната къща", разкри запознат източник.

"Двамата се надяват да се сдобият с още творби на съвременното изкуство за стените, които да се прибавят към колекцията, включително картини на Деймиън Хърст и Банкси", допълни източникът.

олекцията от картини не е единственото ново допълнение в дома на двойката. 24-годишната певица и партньорът й, които имат шестмесечен син Анджело, неотдавна похарчили 15 000 паунда за игрални машини за новия си дом. Те заделили и 2 милиона паунда за ремонта му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com