Албена Михова е българската Дженифър Анистън

31721
Албена Михова е българската Дженифър Анистън

Българската Дженифър Анистън – така Павел Владимиров обяви Албена Михова тази сутрин в „Здравей, България”. Най-забавната участничка в Dancing Stars гостуваше тази сутрин в предаването, заедно със своя партньор Петьо. В Седмицата на киното в най-бляскавото шоу в ефира двамата ще бъдат Рос и Рейчъл от сериала „Приятели” и ще представят куикстеп по песента „I’ll Be There For You”. „Трудно се оправям с Албена. Тя постоянно ме разсмива и забавлява”, сподели Петьо за Албена, а цялото видео от гостуването им можете да видите тук.

Ути става Шрек, а неговата партньорка Елена ще бъде принцеса Фиона. Въпреки че мечатеше за ролята на Лео Ди Каприо в Титаник, Ути склони отново да бъде жертвоготовен в името на шоуто и ще изиграе култовото чудовище.

Нана става Джулия Робъртс в „Хубава жена”

Седмицата на киното в Dancing Stars ще постави участниците, които вече месец тануват на най-бляскавата сцена в телевизонния ефир в нова...

Истински холивудски екшън ще разиграят Антон и Дорина. „Касабов, Антон Касабов” ще влезе в образа на най-известния агент 007 Джеймс Бонд. Албена Денкова и Калоян ще бъдат във филма „Blues Brothers”, a Нели и Наско ще пресъздадат сцена от „Бодигард”.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com