Албумът "19" на Адел отново е хитов

7749
Албумът "19" на Адел отново е хитов
Интересът към него бе провокиран от албума й "21", който на тазгодишните награди Грами бе обявен за албум на годината

След грандиозния успех на Адел на церемонията на 12 февруари, се възроди търсенето и на дебютния й албум "19". Албумът ще е от 20 февруари във всички музикални магазини в България.

Каква е историята на "19". Албумът става номер 1 още първата седмица, след като е пуснат в продажба. Включва и кавър на песента Make You Feel My Love на Боб Дилън от албума му Time Out of Mind издаден през 1997. До декемрви 2011 от „19” са продадени повече от 6.5 милионна копия.

Адел няма да си взима 5-годишен отпуск

Носителката на шест награди "Грами" Адел очевидно е премислила и няма да си вземе 5-годишен отпуск, а ще се върне на работа в студиото ...

Още през 2008 г. Адел споделя пред писателя Пийт Луйс от известното списание Blues&Soul, че причината дебютният албум да се казва 19 е да наблегне на възрастта си: „Спомням си как станах повече жена отколкото момиче по онова време. И мисля, че това определено може да се види в песните ми.’’

В Америка албумът "19" дебютира на 56-то място и остава в челните позиции на Billboard 200 в продължение на седмици. В края на април става номер 1 в класацията за най-добър поп албум и остава там 9 седмици и така се превръща в третия албум от жена изпълнител, който стига върха в последните 20 години.

На следващата седмица запазва позицията си и се превръща във втория албум след Thriller на Майкъл Джексън, който се задържа за толкова дълго време в класацията.

Става вторият най-продаван албум на 2011 в Обединеното Кралство, непосредствено след „21”, който в момента е на първото място.

Адел се шири в 10 спални в новото си имение

Адел се премести в имение на стойност 7 милиона британски лири, съобщи Контактмюзик. 23-годишната певица, която е отрасла в малкия ло...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес