Амбър Хърд продължава да опитва да източи пари от Джони Деп

2632
Амбър Хърд продължава да опитва да източи пари от Джони Деп
Снимка: Getty

Новогодишните празници отшумяват, а съдебните баталии между Джони Деп и Aмбър Хърд – не.

След като актьорът поиска от бившата си съпруга да плати съдебните разходи, които той пое по нейна вина, Амбър излезе с ново официално заявление. Тя разказа, че Деп просто не иска да плаща полагащите ѝ се седем милиона долара (които тя искала да похарчи за благотворителност) и прави всичко, за да забави бракоразводното дело, пише БГНЕС.

Амбър Хърд лъже!

Адвокатите на Джони Деп са представили списък с почти две дузини свидетели в подкрепа на твърдението, че Амбър Хърд лъже, когато казва,...

Джони и адвокатите му нарочно отлагат бракоразводното дело – за да ме накажат. Съобщиха ми, че Джони предприема тези възмутителни крачки с намерението да поиска от мен пари за да си плати съдебните разходи, защото аз поисках съдът да обезпечи нашият договор, сключен още преди четири месеца. Казват, че Джони твърди, че именно аз съм забавяла съдебния процес и никой друг. Това е низост и гадост. Джони отложи края на делото! Аз само искам да с върна обратно живота. Искам да се разведа с него в този момент, се казва в заявлението на Амбър, публикувано в E!News.

Разногласията в делото за развода на знаменитостите възникнаха, след като Амбър записа видео, посветено на проблемите на домашното насилие. Без да посочва имена актрисата разказва във видеото за преживяна емоционална травма и насилие, на което е била подлагана многократно. Адвокатите на Деп прецениха, че с това свое действие Хърд нарушава условията на договора за конфиденциалност, който двамата бивши съпрузи подписаха още през август.

Лора Уасър, която представя интересите на Деп, заяви пред журналисти, че ако Амбър Хърд и по-нататък продължи с подобни изявления, въобще няма да получи никакви пари – всички милиони ще отидат за глоби за нарушаване на договора. Екипът на Джони твърди, че Амбър има нужда от свои 15 минути слава и я съветва да се успокои. Но изглежда, че именно това не смята да прави актрисата, пише сплетник.ру.

Уасър има голям опит с най-тежките холивудски бракоразводни битки. Сред нейните клиенти са Мария Шрайвър - бившата съпруга на Арнолд Шварценегер, Денис Ричардс (за развода с Чарли Шийн), Ким Кардашиан (при развода ѝ с Крис Хъмфрис), Анджелина Джоли (за предишния й развод с Били Боб Торнтън), Бритни Спиърс (за развода с Кевин Федърлайн). Тя е подготвяла и процедурата по развода на Антонио Бандерас и Мелани Грифит, преди за тази раздяла да надушат таблоидите.

Сладко отмъщение

Отчуждената съпруга на актьора Джони Деп обвини звездата от „Карибски пирати“ в застой на развода им. Амбър Хърд е подала ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Любимка на шеф Ангелов напусна Hell's Kitchen (СНИМКA)

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

Холивуд ужасен след отмяна на присъдата на Уайнстийн

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com