Андреа влиза в Dancing Stars

17590
Андреа влиза в Dancing Stars

Певицата Андреа е новото лице в Dancing Stars . Нейн партньор е Живко, който след като държа в обятията си “сексоложка номер едно” г-ца Кобилкина, сега има неповторимия шанс да обучава една от най-сексапилните български фолк звезди. 

Въпреки че премиерата им на дансинга на шоуто е в понеденик, точно на 1 април, пламенното пасо добле, с което двамата ще се представят, няма нищо общо с първоаприлска шега.

Кобилкина: Не съм танцьорка на пилон, а сексуален терапевт

Работата ми като сексуален терапевт няма нищо общо с еротичните танци. Аз съм сексолог, а не танцьорка на пилон. Това сподели пред Гала...

От една седмица Андреа и Живко тренират усилено в Берлин, където звездата временно живее с любимия си Кубрат Пулев. При “пулеви” условия - в конферентната зала на хотела, без огледала, с мокет, вместо паркет на пода и под критичния поглед на Кубрат, Живко и Андреа вложиха много амбиция и старание в хореографията на своя танц по музика на Дарио Маринели, използвана в последната хитова екраницация на “Ана Каренина” с участието на Кийра Найтли и Джъд Лоу.

Боксовият шампион показа завиден интерес към танците като беше чест гост на репетициите, държеше да разбере какво точно е “поддръжка”, а после сам изпробва част от стъпките на пасо добле. Каква е разликата в “поддържката” между дребничкия Живко и шампионът тежка категория Кубрат е въпрос, на който само Андреа може да даде отговор, но тя през смях сподели, че се чувства напълно сигурна и с двамата.

Въпреки че е изключено да видим Кубрат сред танцуващите звезди на Dancing Stars, има голяма вероятност в следващите дни той да бъде сред ВИП-гостите на шоуто. Двамата с брат му Тервел ще трябва да застанат “от двете страни на барикадата”, защото ще им се наложи да поддържат конкуренти в лицето на Андреа и Детелин.

Междувременно Капка Георгиева напусна сцената на Dancing stars, след като за втори път се опита да овладее тънкостите на валса. Сред причините за това тя и партньорът й да не се справят с танца на сцената, беше тежка травма в колената, която Капка получи по време на репетициите. За три седмици Капка показа, че на сцената на Dancing Stars има място за политика. Предстои да разберем обаче дали ще има място и за шоу в политиката.

Стелла и Наско са отличниците на Dancing Stars

Глория изтанцува най-добрия валс на "Денсинг старс" и обра овациите и отличните оценки на журито. Емблематичната песен на Go Go Dols - ...

Болките в краката се оказаха общото между политиката и театъра по време на подготовката за петъчния LIVE. Латинка и Капка си разменяха различни съвети и рецепти. Латинка обаче успя да преодолее проблемите и темпераментното й изпълнение с Фил изправи публиката и журито на крака.


Двойките Румен Луканов и Ралица и Детелин Далаклиев и Кети бяха сред обичайните заподозрени за елиминации в Dancing Stars. Личният треньор на боксьора и колегата му в по-тежка категория Тервел Пулев, бяха сред гостите, които подкрепиха танцовите му умения, а на въпрос дали Детелин се справя добре на дансинга, треньорът отвърна, че му е време вече да се връща на ринга. Публиката обаче взе друго решение и „спаси“ двойката на „Шефа“ и „Малката“ /обръщенията, с които се наричат един друг Детелин и Кети/. Румен Луканов си спечели похвала за най-прогресираща звезда на Dancing Stars, потвърдено от Галена Великова.

Петко Димитров и Яна признаха дали са влюбени

След като много хора решиха, че двойката от "Денсинг старс” Яна Акимова и Петко Димитров са станали повече от танцови партньори, ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com