Башар Рахал става водещ на „Следващият, моля“

99914
Башар Рахал става водещ на „Следващият, моля“

От този октомври всяка събота вечер от 19:30 Башар Рахал ще проверява знанията на десетки хора, които са се наредили на опашката в „Следващият, моля“ по TV7. Въпросите, които ще задава, са разнообразни, но имат едно общо помежду си – важно е да отговориш правилно на 3 от 4-те възможни въпроса в определена категория, за да получиш възможността да изтеглиш свитък от сферата на парите и да увеличиш сумата в личния си джакпот.

“Познавам шоуто от италианския му вариант. В Италия “Следващият, моля” /Avanti un altro/ e безспорен хит вече трета година, а водещ на играта е италианската телевизионна легенда Паоло Бонолис. Затова и когато от “Superfly” ми се обадиха да се явя на кастинг за водещ на българската версия на шоуто бях истински поласкан. Обожавам стила, поведението на сцена и чувството за хумор на Бонолис, а начинът му на водене изцяло се покрива с представата ми за перфектен модератор. Това ме кара да вярвам, че ще се справя с огромното предизвикателство да бъда водещ на толкова голямо световно шоу”, споделя Башар Рахал.

Башар Рахал е български актьор от арабски произход. Роден е на 20 октомври 1974 година в град Дубай. Когато е на 6 годишна възраст, семейството му пристига в България. Още на 12 години Башар започва да играе в телевизионни скечове. Две години по-късно влиза в трупата на театър „Сълза и смях“. Днес Башар Рахал има зад гърба си участия в множество холивудски продукции, където си партнира със знаменитости като Джон Кюсак, Джъд Лоу, Кейт Бекинсейл, както и роли в едни от най-успешните български ленти - „Стъклен дом“, „Дървото на живота“, “Корпус за бързо реагиране”.

През есента на 2012 година Башар Рахал дебютира като телевизионен водещ в научно-популярната поредица на bTV “Големите загадки”, а тази пролет задаваше въпроси на героите от КЪРТИЦАТА в праймтаймовото гейм шоу на TV7 - „Съблечи си късмета“.

В новия телевизионен сезон водещият приема да се изправи пред още едно предизвикателство, наречено „Следващият, моля“.

Башар е женен за Калина Бахар – изпълнителен продуцент в американската телевизия KTLA, баща е на две дъщери.

Както и в италианската версия на шоуто, така и у нас, въпросите в “Следващият, моля” няма да се задават само от водещия. За по-специфичните категории, Башар Рахал ще разчита на своите помощници. Това са седемте персонажа на шоуто, които са специалисти в своята област - Маестро Неделчев, Изкусителите Бориса и Цветан, Медицинската сестра, Учителката, Бабите от Банско, Мимът и виетнамците Синг и Сонг.

Персонажи в „Следващият, моля“:

В ролята на МАЕСТРОТО – ДЕЯН НЕДЕЛЧЕВ–ИКЕБАНАТА

Деян Неделчев-Икебаната е роден на 16 януари 1964. Занимава се с музика, откакто се помни. Има издадени 20 албума. На сцена е от 27 години. Най-вълнуващата му песен е “Обич за Обич”. В периода 1988-1996 на няколко пъти печели “Златен Орфей”. През последните години доби огромна, но и скандална слава покрай хитовете си: „В гората“, „ На полянката“, „Дъртака“. Икебаната показа целия си блясък тази пролет, когато стигна до финала на риалити формата КЪРТИЦАТА.

Маестро Неделчев е дясната ръка на Башар Рахал. Той е човекът, който се грижи за настроението, музиката и танците в предаването. Освен това, Икебаната е човекът, който задава на участниците артистичните въпроси в „Следващият, моля“.

Специфично:

Когато Маестро Неделчев задава въпросите си, дори и участникът да не отговори правилно, той губи част от парите си, но не прекратява участието в играта, а продължава да се бори за джакпота.

В ролята на ИЗКУСИТЕЛИТЕ - моделите БОРИСА ТЮТЮНДЖИЕВА и ЦВЕТАН ЦВЕТКОВ

Всеки един от участниците в предаването може сладко да се сблъска със съблазнителите на „Следващият, моля“. Градусът в студиото се вдига, защото задачата на красавците е максимално да разсеят и затруднят съсредоточаването на участник от противоположния пол по време на играта му. Докато водещият задава 4-те въпроса от дадена категория, те могат да те масажират, да ти шепнат в ухото, да те галят, гъделичкат и т.н..

Специфично:

bTV най-вероятно ще заложи на собствени кадри за сутрешния блок

Репортерите на bTV Генка Шекерова и Константин Караджов са най-вероятните нови лица на сутрешния блок на телевизията, пише БГНЕС. Пред...

Ако участник, който успее да даде верен отговор, въпреки опитите на изкусителите да го разконцентрират, той/тя има правото да изтегли втори свитък, в случай че не е доволен от сумата, която първоначално изтегли.

В ролята на УЧИТЕЛКАТА – моделът ВИКТОРИЯ ДЖУМПАРОВА

Неустоимата учителка задава само един въпрос към участника срещу водещия. Този въпрос е свързан със знания, натрупани в училище. Всяка седмица Учителката ни пренася в различен час, клас и предмет (литература, математика, физика, география, химия и т.н.)

В ролята на МЕДИЦИНСКА СЕСТРА – моделът ВИКТОРИЯ ДЖУМПАРОВА

Сексапилната руса медицинска сестра също има само един въпрос, който ще зададе в студиото на „Следващият, моля“. Медицинската сестра ще търси отговори на въпроси, свързани с медицината и човешкото тяло.

Цолова и Николаев: Щастливи сме, че Нова ТВ оцени потенциала ни

От 9-ти септември Анна Цолова и Виктор Николаев дават старт на голямата промяна в сутрешния блок на Нова ТВ. Двамата откриват есенния ...

В ролята на БАБИТЕ - ЙОРДАНКА И МАРИЯ

Йорданка и Мария са най-готините Баби. Те са с голям житейски опит и знаят много неща. Това, в което, обаче, са най-компетентни, са диалектите в българския език. Те ще задават един въпрос на някой от участниците, който е свързан със значението на определени думи в различните краища на България.

В ролята на ВИЕТНАМЦИТЕ SING&SONG – Тони и Виктор

Двамата виетнамци се казват Синг и Сонг (SING&SONG - Пея и Песен).

Лозанов: Социалните мрежи се превърнаха в долна камaра на парламента

Няма никакво съмнение, че социалните мрежи са създали една нова комуникативна ситуация, в която хората могат пряко да изразяват мнениет...

Във всяко предаване те изпълняват известна българска или световна песен, но на виетнамски. Участникът трябва да познае името на песента. Трудността идва от това, че докато пеят песента, няма инструментал и участникът трябва да разчита само на имровизацията на Sing&Song.

В ролямата на МИМА – ЦВЕТАН НАЙДЕНОВ

Мимът излиза на сцената и играе определено „нещо“ (съществително, предмет, животно, някоя известна личност и т.н.). Водещият дава на участника определени насоки, но всичко зависи от въображението на играча. Важно е участникът да познае какво е мимът.

Освен на тези 7 персонажа, които ще се грижат в студиото на „Следващият, моля“ никога да не става скучно, Башар Рахал ще разчита и на своите две незаменими и повече от очарователни асистентки – ТАМАРА АСАНОВА и Мис България 2006 - СЛАВЕНА ВЪТОВА.

„Следващият, моля“! Чакането на опашка никога не е било толкова вълнуващо!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com