Бен Фостър ще изиграе Ланс Армстронг

21968
Бен Фостър ще изиграе Ланс Армстронг

Бен Фостър води преговори да изиграе Ланс Армстронг в биографичен филм на Стивън Фриърс.

32-годишният актьор е готов да се превъплъти в образа на опозорения колоездач във филма, който ще бъде съсредоточен върху дългата кариера на седемкратния победител в Тур дьо Франс и загубения му авторитет след като призна, че е вземал допинг.

Ланс Армстронг оглави срамна класация

Доскорошното величие Ланс Армстронг, а сега човек, сочен от всички с пръст, оглави рейтинга на Forbes на американските спортисти, които...

Сценарият на филма е дело на автора на "Трейнспотинг" Джон Ходж, а снимките се очаква да започнат през есента, съобщава сайтът Deadline. Изгряващата звезда Бен Фостър дебютира на Бродуей редом до Алек Болдуин миналата година и партнира на Марк Уолбърг и Питър Бърг във филма "Самотният оцелял".

Намерението на компанията News of Frears да снима филм за живота на Армстронг е известна изненада, тъй като вече се работи по два други проекта за скандалния спортист. Уорнър Брод работи по неозаглавен проект със сценарист Скот Бърнс и режисьор Джей Роуч.

Междувременно Джей Джей Ейбръмс също се надява да разкаже историята на живота на Армстронг на големия екран с адаптация на книгата "Цикъл от лъжи: Падението на Ланс Армстронг" на спортния журналист от Ню Йорк Таймс Джулиет Макюр. Според слуховете Брадли Купър ще изиграе колоездача, но той категорично отрече.

Правят филм за Ланс Армстронг

Фаворит да изиграе скандалния колоездач е Брадли Купър. Филмът ще се нарича Cycle of Lies (игра на думи - "Серия лъжи", като cycling оз...

Източник: БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com