Битката на лидерите във "Фермата" започва!

2870
Битката на лидерите във "Фермата" започва!
Снимка: bTV

Само четири седмици преди финала на "Фермата" 9 по bTV напрежението между участниците достигна своя пик. Едно дълго крито недоволство излезе на светло и предизвика тежък разлом в "Елбетица". Междувременно "Канатица" стегна редиците и за първи път от началото на приключението започна да кове ясна стратегия за победа. Новата емоционална динамика в двата конкурентни тима със сигурност ще се отрази на представянето им в отборния елиминационен дуел, който предстои в понеделник, 13 ноември.

Какво се с случва в "Елбетица"

Преди тежката битка на Арената страстите в "Елбетица" са нажежени до червено. От първи приятели при старта на риалитито, Георги Георгиев и Петър Петров се превърнаха във врагове. Двама от най-силните и сръчни мъже сложиха картите на масата и това не остана без последствия. Земеделецът открито обвини съотборника си в липса на искреност, популизъм и егоизъм. След атаката актьорът се почувства предаден, обиди се и се затвори в себе си с думите: "Моята мечтана игра във "Фермата" приключи, но ще дам всичко от себе си, защото вярвам в отбора".

Още: Сергей от "Фермата" умили феновете, показа бебето (СНИМКА)

Снимка: bTV

Конфликтът на лидерите не остави съотборниците им безразлични. Сервитьорът Андрей Стефанов, студентката по право Линда Бонева и балерината Мартина Сергиева застанаха на страната на Георги. Петър, който дълги месеци успяваше да налага мнението си и се държеше като "вожд на племето", неочаквано се оказа отлъчен.

Представителите на "Елбетица" бяха разклатени и от загубата на важна битка, която трябваше да определи кой отбор ще живее в "ада" и кой ще обитава "рая". В сблъсъка червените показаха почти двойно по-добро време и си осигуриха още една седмица в перфектни условия. Съперниците им пък за втора поредна седмица останаха в тежката реалност на "ада", където топлата вода и сапунът са лукс.

Още: Участник доказа, че операта няма нищо общо с "Фермата" и напусна предаването

Случващото се в "Канатица"

В предстоящия отборен дуел зелените ще се опитат да си върнат позициите. Георги, който предизвиква силен респект в "Канатица" с физическата си сила и спортен дух, ще изле за пръв път на Арената. "Чакам този момент като суха земя - град", заяви земеделецът. Заедно с него ще се борят продавачката на цветя Емилия Георгиева и фитнес треньорът Ния Селиктар. "Еми е движещото колело на нашия отбор. Достоен човек и силна жена, която ни обединява и трябва да стигне на предела на тази игра", заяви преди битката Ния и трогна съотборничката си до сълзи.

Снимка: bTV

Опонентите им от "Канатица" ще бъдат дизайнерът Сергей Панайотов, собственичката на автокъща и рекордьорка по дуели Лилия Ел Абани и учителката Теодора Тръндева, която обяви, че за пръв път ще влезе в серията битки със самочувствие и без страх. 

Двата отбора ще се сблъскат в последния дуел преди отварянето на плик с номер 11, чието съдържание отново и по напълно непредвидим начин ще обърне хода на играта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Нежна и гореща: Красавицата, която теши Саша Везенков след тежкия сезон в НБА (СНИМКИ)

Натали Трифонова изненада Петър Дочев за рождения му ден. Вижте с какво (СНИМКА)

Изкусителката, която едва не сложи край на семейство Бекъм (СНИМКИ)

Търпяхме доста критики: DARA с неочаквани разкрития за Dancing Stars (СНИМКИ)

Виктор Стоянов изрази мнението си за "Ергенът" 3 (ВИДЕО)

Антоанет Пепе се сгоди за сина на Иво Карамански (ВИДЕО)

Валерия от "Ергенът" се подиграва с Алек (ВИДЕО)

След Dancing Stars Неделя Щонова с нова радостна новина. Вижте каква (СНИМКИ)

"Поведението ми е непростимо": Пъф Деди се извини след видеото с насилие над Каси (ВИДЕО)

Михаела и Венци спечелиха "Един за друг" след невероятен обрат (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес