Бившата на Волен Сидеров протестира в "Денсинг старс"

13271
Бившата на Волен Сидеров протестира в "Денсинг старс"
"Танцът е моята форма на протест". Това са думите на Капка Георгиева, бившата жена на Волен Сидеров. Тя влиза в шоуто „Денсинг старс”.

За участието на общинския съветник в популярния танцов формат стана ясно от предаването "Здравей България" на Нова телевизия.

Тя сподели, че е избрала тази нестандартна сцена за своите послания като форма на личен протест срещу големите партии, които ще хвърлят милиони в предизборните си кампании, запушвайки гласът на малките.

Стефан Рядков и Станимир Гъмов са хитов тандем в „Като две капки вода”

С първите си роли, в които трябваше да влезнат за специалното си представяне в понеделник, двамата не само дадоха сериозна заявка за св...

"Докато всички политици говорят, аз ще протестирам чрез музика и танц. Смятам, че няма да натрупам негативи, хората имат нужда малко да отпуснат напрежението. За мен танцът е форма на изразяване, на лично мнение, на показване на индивидуалност. Танцът е давал кураж преди битка. Чрез танц шаманите са се свързвали с боговете. Обичам характерните танци. Харесвам много фламенко и тангото.

Възприемам ги като истории за истинска страст. Обичам предизвикателствата и ги приемам с радост. Чрез участието си в "Денсинг старс" ще дам кураж на много българки, ще ги насърча да не си поставят сами бариери, да бъдат себе си и да се харесват, независимо на каква възраст са и каква професия имат" .

Партньор на Капка ще бъде 20 -годишният Георги Ганев. Това е неговото първо участие в "Денсинг старс". Той е 9 пъти шампион на България по спортни танци, като в една от годините е абсолютен победител във всички категории. За своята 12-годишна кариера има 6 участия в световни първенства и 4 - в европейски.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com