Bobo&The Gang пускат лайв концерт в нета

17269
Bobo & The Gang пускат лайв концерт в нета

Рапърът Бобо, който наскоро обра Вторите годишни хип-хоп награди като си тръгна с приза за „Най-добър r’n’b артист – мъж” и „Най-успешна колаборация със световна звезда” за парчето си с американската легенда Redman Paari, вече е готов със следващия си проект – лайв шоу с бандата си Bobo&The Gang, което ще има премиера в Интернет на 16 февруари (неделя).

Bobo&The Gang е единствената лайв хип-хоп банда в България, съставена от едни от най-добрите млади музиканти у нас: Yaro – B (вокали), Ивайло "Topsun" Стайков (кийборд), Борис "Jaka" Спасов (програминг), Стойко Милев (бас), Росен Ватев (барабани) и Ангел Дюлгеров (китара).

Рут и Бобо - част от празничните герои на България

“Да направим Коледата по-добра за всички нас“, призова певицата Рут Колева по време на акция за събиране на играчки за деца...

Bobo&The Gang са свирили на главната сцена на фестивала Spirit of Burgas през 2012, както и са подгрявали артисти от ранга на KRS-One, а за клубните им джемове се носят легенди. Лайв изпълнението им ще включва 8 парчета в стилове вариращи от фънк до реге през олд-скул хип-хоп като вместо на хитовете Бобо и компания са заложили на тракове за ценители.

Видео продукцията пък е дело на проекта StudioLive, който дебютира с лайва на Bobo&The Gang като амбицията му е да издава по няколко мини-концерта на култови банди всяка година. Концертът на Bobo&The Gang ще се разпространява през официалните канали на лейбъла Facing The Sun в YouTube и Vbox7, а там вече по-нетърпеливите фенове могат да гледат трейлър му - www.youtube.com/watch?v=YZ0dzPr6W6o&feature=youtu.be

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com