Бонд е най-влиятелният мъж в Холивуд

5667
Бонд е най-влиятелният мъж в Холивуд

Ако се чудите кой е най-влиятелният мъж в Холивуд, ще ви подскажем. Това не е големият режисьор Стивън Спилбърг, нито Робърт де Ниро, който вчера кацна у нас за снимките на нов филм. Оказва се, че измисленият супершпионин Бонд, Джеймс Бонд е определен за най-влиятелния мъж в Холивуд в ново онлайн допитване.

Тайният агент, в чийто образ в момента се превъплъщава Даниел Крейг, победи най-бързия човек на планетата и златен медалист от последните Олимпийски игри Юсейн Болт в допитването на сайта AskMen.com. Редакцията на сайта съобщи, че създаденият от Иън Флеминг супер шпионин "винаги е на точното място в точния момент". "Джеймс Бонд оказва влияние върху мъжете от шест десетилетия и все още не се е изчерпал", допълва същият източник, цитиран от БГНЕС.

Бившият американски президент Бил Клинтън е поставен на трето място, а създателят на анимационния сериал "Семейният тип" Сет Макфарлън и звездата от "Черният рицар: Възраждане" Джоузеф Гордън-Левит допълват топ пет.

По-надолу в класацията следват комикът Джими Кимел, ар енд би певецът и композитор Франк Оушън и холивудската звезда Райън Гослинг. Настоящият президент на САЩ Барак Обама е поставен на единадесето място, а режисьорът Кристофър Нолън е на 15-то място. Лиъм Нийсън е на 16-то място, рапърите Джей Зи и Кайние Уест са съответно на 22-ро и 31-о място, а актьорът Алек Болдуин е класиран на 49-то място.

Редактор: Десислава Симова

Бионсе отказа роля в мюзикъл на Клинт Истууд

Певицата Бионсе Ноулс отказа да участва в римейк на класическия мюзикъл "A Star is Born", режисиран от Клинт Истууд. Първоначално звез...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com