Брад предложил брак на Джоли още на Коледа

9125
Брад предложил брак на Джоли още на Коледа
Те не обявили годежа си веднага, защото Анджелина била съсредоточена върху представянето на "В земя на кръв и мед"

Брад Пит предложил брак на Анджелина Джоли на Коледа. Звездната двойка, която потвърди годежа си миналата седмица, след като Джоли беше забелязана да носи диамантен пръстен, пазила тайната месеци, защото искала първо да отмине напрежението около режисьорския дебют на актрисата с филма "В земя на кръв и мед", предаде БГНЕС.

"Брад поръча пръстена миналата година и се надяваше да е готов за Коледа, защото искаше романтично коледно предложение за брак, и той го получи", разкри близък до звездите източник.

"Те не обявиха годежа си веднага, защото Анджи беше съсредоточена върху представянето на "В земя на кръв и мед". Тя беше много заета с филма и кампанията й за наградите Оскар. Освен това се безпокоеше, че годежът ще разсее вниманието към филма. Имаше известен негативен натиск около "В земя на кръв и мед", който много я тревожеше и тя не смяташе, че времето е подходящо. Поради това решиха да изчакат", допълни източникът.

Джоли и Пит, които се запознаха на снимачната площадка на филма от 2005 г. "Мистър и мисис Смит", докато Брад все още беше женен за Дженифър Анистън, имат шест деца, които били много щастливи от годежа им.

"Това е обещание за бъдещето и децата им са много щастливи. За момента не е определена дата за сватбата", заяви говорителката на Пит Синтия Пет-Данте.

Джоли беше забелязана да носи годежния пръстен тази седмица и бижутерът Робърт Прокоп, който преди това работел за актрисата, разкри, че е направил дизайна му с помощта на бъдещия младоженец.

Анистън е безразлична към годежа на Брад Пит

Дженифър Анистън е безразлична към годежа на Брад Пит и Анджелина Джоли, съобщават американски медии, предаде БГНЕС. Бившата звезда от...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com