Бранджелина се спряха на замък

7669
Бранджелина се спряха на замък
Звездната двойка ще се омъжи в Прованс

Холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли избраха място за сватбената си церемония, която беше обявена миналата седмица – живописния замък "Миравел" в сърцето на Прованс, съобщава The Daily Star, цитиран от БГНЕС.

За реконструкцията на сградата, построена през 16 век са похарчени няколко милиона долара. Източник, близък до двойката, обяви, че Джоли и Пит вече са посетили замъка през март с децата си. Двамата са получили разрешение брачната церемония да се проведе в замъка.

Джоли стана специален посланик на ООН за бежанците

Холивудската актриса Анджелина Джоли ще може да разшири своята работа с бежанците след като бе назначена за специален посланик на ООН, ...

На сватбата ще присъстват най-много 300 гости. Сред тях ще бъде бащата на Анджелина – Джон Войт, както и родителите на Пит – Бил и Джейн, брат му Дъг и сестра му Джули.

Скоро звездното семейство и шестте им деца ще се преместят в Ричмънд, Англия, където ще прекарат три години. Причината са снимките на нов филм на Анджелина Джоли, пише таблоидът "Сън".

През януари беше съобщено, че Джоли е бременна отново. Това ще бъде седмото дете в семейство Бранджелина. Актрисата роди два пъти - през 2006 г. и през 2008 г., когато на бял свят се появиха близнаците им.

Редактор: Ирен Габарска

Анистън е безразлична към годежа на Брад Пит

Дженифър Анистън е безразлична към годежа на Брад Пит и Анджелина Джоли, съобщават американски медии, предаде БГНЕС. Бившата звезда от...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com