Де Ниро и Траволта идват в София до седмица

9196
Де Ниро и Траволта идват в София до седмица

Двама от най-големите в Холивуд – Робърт де Ниро и Джон Траволта пристигат в София, съобщи Дарик. И то не някога в необозримото бъдеще, а още идната седмица! Актьорът от култовите "Шофьор на такси" и "Разяреният бик" Де Ниро и звездата от “Брилянтин” и “Лице назаем” Траволта ще пристигнат в столицата ни, за да доснимат филма "Killing Season".
Твърди се, че първи ще пристигне Траволта, а Де Ниро ще дойде ден-два по-късно. В "Killing Season" двамата се събират за пръв път заедно на големия екран. Според първоначалния план ролята на Робърт де Ниро е щяла да се играе от Никълъс Кейдж, но той отказал.

Сценарият за филма бил готов от години, но по различни причини постоянно се отлагал. Очаква се премиерата да бъде идната година.
Действието във филма се върти около двама ветерани от войната в Босна. Робърт де Ниро е американецът Бенджамин Форд, а Траволта – сърбинът Емил Ковач. Режисьор на продукцията е Марк Стивън Джонсън, направил "Призрачен ездач" с Никълъс Кейдж. Зад нея стои и компанията "Ню Имидж" - собственик на Киноцентъра в Бояна. Двете суперзвезди ще останат в София само няколко дни.

Редактор: Десислава Ушатова

Траволта и Оливия Нютън-Джон изненадват с коледен албум

Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон ще издадат коледен албум. Двамата актьори искат да запишат албум, който ще включва продължение на из...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com