Дженифър Анистън на 51 в откровено интервю пред Сандра Бълок (СНИМКА)

34246
Дженифър Анистън на 51 в откровено интервю пред Сандра Бълок (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

Вчера (11 февруари) холивудската актриса и всеобща любимка - Дженифър Анистън - навърши цели 51 години. Гледаме я и колкото и да не ни се вярва, тя наистина прекрачи 50-те! И в това, разбира се, няма нищо лошо - напротив! Тя е по-красива от всякога, стилна, уверена и крачеща гордо напред!

По повод нейното "помъдряване" с още една година, тя грейна на корицата на последния брой на списание Interview с високи ботуши и яке от черна кожа, а въпроси й зададе не кой да е, а нейната колежка Сандра Бълок.

Пред нея Джен разказва колко трудно й е било в началото, когато се е преместила от Ню Йорк в Лос Анджелис да свикне с жестоката надпревара в кино индустрията: "...Въпреки това съм доволна, че станах част от малки общности от жени, които си оказваха подкрепа и ми помогнаха да се справя с неуспехите. Това ме спаси по онова време."

"Какво е това, което все още не си направила, а с нетърпение очакваш?", пита я Бълок. "Дали е свързано с работата? Дали е на ниво духовно развитие? Или всичко това?"

"Първоначалната ми реакция беше да кажа всичко изброено", отговаря Анистън. "Това, което се виждам да правя, не е толкова много, а е по-скоро малък кадър в мозъка ми, където чувам и виждам океана, чувам смях, виждам деца да тичат, чувам лед в чаша, мирис на храна, докато се приготвя. Това е радостният кадър в главата ми."

Още по време на брака й с Брад Пит, с който се разделиха през 2005-та, актрисата непрестанно е разпитвана от журналисти дали и кога планира да има деца. През май месец миналата година Джен призна, че няма нужда от деца, за да се чувства пълноценна. Въпреки това и до днес тя е сигурна, че вижда деца в живота си в бъдеще. След неуспешния й брак със съпруг номер 2 - актьорът Джъстин Теру, в момента Анистън отново е сама.

В последните месеци се заговори за "възраждането" на любовта на Джен и Брад Пит, но към тази дата изглежда, че двамата по-скоро са възобновили приятелството си. ВИЖТЕ ТУК!

"Какво ти позволява да бъдеш жизнерадостна и да не се обезсърчаваш, когато нещата не вървят по правилния начин?", пита Бълок.

"Първо, това беше най-милото нещо, което някой ми е казвал... Мисля, че положителната ми нагласа идва от това, че израснах в домакинство, което беше дестабилизирано и там се чувствах несигурно. Виждах, че възрастните не са любезни един към друг и станах свидетел на някои аспекти от човешкото поведение, които ме накараха да се замисля: Не искам да го правя. Не искам да съм такава. Не искам да изпитвам това чувство, което изпитвам в момента. Не искам никой друг, с когото някога ще контактувам, да усети това. Предполагам, че трябва да благодаря на родителите си. Можете или да бъдете гневни и мъченици, или да кажете: "Животът ни поднася лимони? Нека направим лимонада", споделя Анистън, на която твърде рано се налага да поеме живота в свои ръце.

Родителите й се развеждат, когато е едва на 9. В свое интервю преди време Анистън споделя, че е изживяла трудно този период. Тя е останала при майка си, която била модел и по думите на актрисата единственото, от което се интересувала, било това как изглежда.

"А какво днес те прави тъжна", пита Бълок. А Дженифър отговаря: "Да включа телевизора, да слушам новините, да чета вестника - това може да ме направи много тъжна и ядосана. Разделението, което е навсякъде. Абсолютният хаос, който съществува. Когато хората са алчни, държат се лошо и не показват благодарност... Когато видите хора да се държат лошо и да нараняват други хора, това ме прави много ядосана. И насилието над животни, очевидно".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Надежда от "Ергенът" е в болница (СНИМКА)

Кание Уест отваря собствено порностудио

След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Продават любимите дрехи на Вивиан Уестууд за благотворителност

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Глория претърпя инцидент. Вижте какво се e случило (СНИМКИ)

Емилия каза истината за отношенията със съпруга ѝ Жорж Башур

Лили Иванова празнува рожден ден, бившият ѝ мъж издаде годините ѝ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com