Дженифър Лопес пред раздяла с Каспър

8673
Дженифър Лопес пред раздяла с Каспър

Дженифър Лопес е пред раздяла с приятеля си Каспър Смарт, съобщават американски медии, предаде БГНЕС.

43-годишната латино бомба осъзнала, че няма много общи неща с 24-годишния танцьор и започнала да се чувства като негова детегледачка. "Джен в момента е на турне с Енрике Иглесиас и Каспър е главен хореограф на шоуто й, в което той също танцува. Трудно е да си на път, това не е първото турне на Джен и сега тя се чувства повече като детегледачка, отколкото като приятелка на Каспър", разкри започнат източник пред сайта RadarOnline.

"Каспър обича да ходи на купони с другите танцьори, а това просто не е по вкуса на Джен. Тя е изцяло съсредоточена върху работата и е изключителен професионалист. Джен със сигурност ще скъса с него, те нямат бъдеще заедно в дългосрочен план", допълва източникът.

Лопес започна връзката си със Смарт през есента на миналата година, само няколко месеца след края на седемгодишния си брак с Марк Антъни през юли. Първата част от турнето с Енрике Иглесиас приключва този месец в Маями, щата Флорида, а втората, европейска част, ще започне от Португалия в началото на октомври.

"Каспър вероятно ще бъде изритан, когато турнето приключи в Маями. Джен признава, че се е увлякла по него и че той бил точно това, от което се нуждаела, по онова време, за да преодолее болезнената си раздяла с Марк, но вече е готова да продължи напред", споделя източникът.

Редактор: Яна Баярова

Джей Ло духна 43 свещички вчера

Красивата латино дива Дженифър Лопес духна цели 43 свещички на празничната торта вчера, 24 юли. Специалната вечеря, организирана за пр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com