Джоли и Пит ще се венчаят на кораб

8378
Джоли и Пит ще се венчаят на кораб

Известната холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит се отказала да се венчае в имението си във Франция, след като синът им Мадокс е предложил това да стане на кораб в Шотландия, предаде БГНЕС.

49-годишният Брад Пит и 38-годишната му половинка Анджелина Джоли ще кажат съдбовното "да" на кораба "Hibredean Princess", който плава във водите на Шотландия. Според британските медии до това решение се е стигнало благодарение на Мадокс.

"След като Мадокс е видял снимките от "Carnell Estate, Ayrshire", стигнал до идеята за венчавка в Шотландия. Направили са заявка и искат да резервират целия кораб, където ще бъдат поканени 50-ина техни приятели и близки на семейството. Става въпрос за традиционно и романтично обкръжение изцяло с частен характер", разказва източникът.

Корабът е любимо място за известни и богати лица, включително и за кралица Елизабет II, която го е наела през 2006 г. за честването на 80-я си рожден ден. Наемът не е никак малък, и 300 000 паунда очевидно за Бранджелина няма да са проблем.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com