Джони Деп ще се жени отново

58340
Джони Деп ще се жени отново
Снимка: Getty Images / Guliver

Популярният холивудски актьор Джони Деп, който преди две години се раздели с приятелката си Ванеса Паради след 14-годишна връзка, се е сгодил за актрисата Амбър Хърд, съобщи Контактмюзик, предаде БТА.

Деп е предложил брак на Амбър на Бъдни вечер. Засега актьорите не са коментирали годежа. Новината за предстоящия брак обаче е била потвърдена от източник, близък до двойката. "Разбира се, те са щастливи заради годежа и ще се радват да прекарат живота си заедно", е казал източникът.

Джони Деп с руса коса и мустаци в "Мордекай"

В най-новия филм с Джони Деп "Мордекай" ще го видите с руса коса и мустаци. Екшън-комедията в стила на "Индиана Джоунс" разказва за ар...

За пръв път за евентуален годеж между двамата актьори писа сп. "Пийпъл" преди няколко дни, когато папараци успяха да заснемат Хърд на излизане от ресторант в Лос Анджелис. Тя е носила годежен пръстен на безименния си пръст и се е опитала да го скрие от фотографите.

Преди около седмица Деп и Хърд се появиха за пръв път като двойка на официалната церемония по връчване на наградите "Златен глобус". За пръв път за връзката на Деп и Хърд се заговори през 2012 година, след като през 2011 година двамата играха заедно във филма "The Rum Diary".

Връзката на Деп с Ванеса Паради продължи 14 години, като двамата имат две деца. 27-годишната Амбър Хърд признава, че е бисексуална. Тя е имала 4-годишна връзка с хавайската художничка фотограф Тасия Ван Рий.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com