Джордж Клуни се чувства прекалено стар, за да продължи да играе

26140
Джордж Клуни се чувства прекалено стар, за да продължи да играе
Снимка: Getty Images/Guliver

52-годишният Джордж Клуни се чувствал прекалено стар, за да продължи актьорската си кариера и щял да се съсредоточи върху работата си като режисьор и продуцент, съобщава сайтът Банг шоубиз, предаде БТА.

"Аз мисля, че публиката добре усеща когато един актьор трябва да се оттегли, а за мен този момент е твърде близко" - заяви екранният любимец. Но Клуни все още влага много страст в своята кариера. "Всеки път, когато направиш филм и разкажеш непозната за публиката история, това е добре!", заяви актьорът на лондонската премиера на филма "Пазители на наследството".

Джордж Клуни подкрепи протеста в Украйна

Холивудската звезда Джордж Клуни подкрепи протестиращите в Украйна в специално обръщение. Актьорът изпрати видеоклип с окуржаителни дум...

Клуни се пошегува и за това колко трудно му е било да работи с екранния си партньор Мат Деймън, който също присъства на червения килим за лондонската премиера.

"Понякога е трудно да изкараш Мат от гримьорната му. Аз не обичам да използвам думата примадона, но в случая мисля, че беше удачна!"

Извън шегите Клуни призна, че най-много обича да работи с близки приятели, които дават неповторима плът и кръв на ролите. Запитан как е могъл да осигури за продукцията този звезден кастинг, той отговори: "Тези хора са ми приятели, така че не беше трудно. Но в повечето случаи написахме ролите специално за тях и тази бе по-сложната част от начинанието!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com