Дори Мерилин Монро имала пластична операция

41490
Дори Мерилин Монро имала пластична операция

Един от най-ярките символи на женската красота - Мерилин Монро също е прибягвала до скалпела на специалист по естетична хирургия, за да коригира малък недостатък на брадичката си.

В медицинския картон на актрисата е записано "деформация на брадичката". Става дума за имплантиране на хрущял в брадичката, поставен през 1950 г., който бързо бил усвоен, пише хирургът. Рентгеновите снимки носят дата 7 юни 1962 г. или два месеца преди смъртта на Мерилин на 36-годишна възраст.

Том Ханкс е болен от диабет втори тип

57-годишният актьор Том Ханкс, който страда от високо кръвно налягане от повече от 20 години, е бил диагностициран с диабет от втори ти...

Аукционна къща Джулиън Оукшънс в Бевърли Хилс (Калифорния) ще предложи на търг писмата на лекаря и шест рентгенови снимки на пациентката му, отнасящи се за период между 1950 и 1962 г. Анонимният продавач твърди, че е получил документите като подарък от холивудския специалист по естетична хирургия д-р Майкъл Гурдин.

"Никой не е мислел, че Мерилин Монро е прибягвала до естетичната хирургия. Носеха се подобни слухове, но се смяташе, че тя въплъщава естествената красота, не мога да повярвам", казва Мартин Нолан, изпълнителен директор на Джулиънс Оукшън. "През 50-те години на миналия век естетичната хирургия не е била много популярна, по онова време тя правела първите си стъпки", допълва Нолан.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com