Доведеният баща на Ким Кардашиян: Аз съм жена

45957
Доведеният баща на Ким Кардашиян: Аз съм жена
Снимка: Getty Images

Брус Дженър, олимпийски медалист от миналото и доведен баща на риалити звездата Ким Кардашиян, сменя пола си. Вчера той даде първото си интервю след обявяването на решението си. „Чувствам се като жена във всяко отношение”, каза той пред ABC.

Брус Дженър бе женен за майката на Ким Кардашиян - Крис (двамата са на снимката). Заедно те имат две дъщери – Кендъл и Кайли Дженър. Девойките станаха известни покрай риалити предаването, в което участваха заедно с доведените си сестри Ким, Клои и Кортни. Днес Кендъл Дженър е и много успешен модел.

Дейвид Камерън бил братовчед на Ким Кардашиян

Британският премиер Дейвид Камерън има роднинска връзка не с кого да е, а с популярната риалити звезда Ким Кардашиян. Това разкри самия...

Самият Брус признава, че още от дете е бил объркан относно пола си, дори обмислял самоубийство. През 80-те даже започнал процедура по смяната му, но срещнал Крис и се отказал. Този път обаче решението му е окончателно.

„През целия си живот съм се подготвял за това”, каза още той.

Брус Дженър е златен медалист в дисциплината декатлон от Олимпийските игри в Монреал през 1976 г. През 80-те се появява и в няколко телевизионни сериала. Има шест деца. Синът му Бърт и дъшеря му Касандра са от първата му съпруга, от втората има още двама сина.

 

Да си толкова богат, че да притежаваш... остров

За някои хора богатсво е да имат какво да сложат на масата и покрив, под който да спят. За други мащабите са доста по-големи – до...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com