Драма в стил "Ромео и Жулиета" около певицата Адел

5208
Драма в стил "Ромео и Жулиета" около певицата Адел
Снимка: Getty Images/Guliver

Певицата Адел е разстроена от факта, че трябва да се откаже от яденето на пица, с цел да предпази гласа си.

28-годишната певица с нетърпение очакваше времето, когато ще е в Америка по време на турнето си, за да се отдаде на любовта си към храната.

Въпреки това тя не е в състояние да се наслади на известните тестени изделия, след като бе информирана, че яденето на такива ястия може да навреди на гласа й, пише Radioone.

Според редакторите на британското издание Daily Star, тя се е оплакала на феновете си по време на концерт в Лос Анджелис за забраната за яденето на пица.

„Вече не мога да ям пица, приятели, колко лошо е това?“

Като причини за забраната да хапва пица, Адел добавя: „За приготвянето й се използват варени домати, които са вредни за гърлото и причиняват киселинен рефлукс. Колко е зле това, че не мога да ям пица?“

5 актьори, които играят една и съща роля във всеки филм

В Холивуд има актьори, които играят много и различни роли, има и такива, които играят едни и същи роли. Понякога дори сами те признават...

Изпълнителката на Hello сравнява положението си с Шекспирова трагедия, като казва:

„Аз съм в Америка и не мога да ям пица повече. Това е по-лошо от „Ромео и Жулиета“. Ако Шекспир беше жив, можеше да напише нещо по този повод!“

Адел е английска поп певица и текстописец. С пускането на сингъла си „Hometown Glory“ през есента на 2007 г. печели вниманието на широката публика. През декември същата година печели първата си награда на критиците Critics' Choice на BRIT Awards, с която я отличават като многообещаващ подрастващ талант.

Вторият ѝ сингъл – „Chasing Pavement" излиза през януари 2008 година, като веднага заема номер 2 в британските чартове и успява да се задържи на тази позиция в продължение на три седмици.

Името на дебютния й албум „19“ е препратка към възрастта, а албумът се изкачва до върха на класациите за албуми както във Великобритания, така и в други европейски страни. В песните на албума става въпрос най-вече за чувства, мисли и разочарования от последната ѝ връзка.

Тейлър Лаунтър разкрива за връзката си с Тейлър Суифт

Тейлър Лаунтър напомни за връзката си с Тейлър Суифт. Тъй като тя е щастлива с новия си британски партньор, Том Хидълстън, тя като че...

Албумът „19“ е издаден през 2008 г. и е последван от широк комерсиален успех и одобрение от критиците във Великобритания, където става четири пъти платинен. Добива популярност и в САЩ, след появата си в „Saturday Night Live“ в края на 2008 г.

През 2009 г. на 51-ите награди Грами Адел получава награди за „Най-добър нов изпълнител“ и „Най-добро женско поп вокално изпълнение“. През 2009 г. и 2010 г. Адел беше обявена и за „Най-добра британска соло изпълнителка“.

На церемонията на 12 февруари 2012 г. печели още шест статуетки Грами.

Вторият ѝ албум „21“ е с рекордни продажби не само на Острова, но и отвъд океана. Той е причина Адел да спечели освен Грами и много други награди, включително още три „Американски музикални награди“ и две награди „Брит“.

Едни от най-големите хитове на певицата са „Rolling in the Deep“ (2010), „Someone Like You“ (2011), „Skyfall“ (2012), и „Hello“ (2015).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Емануела с нова промяна на сцената на Dancing Stars (СНИМКИ)

Нови разкрития в "Ергенът": Валерия шокира Алек с историята си (СНИМКИ)

Изключиха поредния участник от Hell's Kitchen (СНИМКИ)

Доналд Съдърланд издава мемоари

"За мен това е шок": Едно момиче си тръгна от "Ергенът" неочаквано (СНИМКА)

Дървената плоскост, спасила живота на Роуз от "Титаник", бе продадена за немислима сума

Крие ли голяма тайна Васка от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com