Елтън Джон съди в. "Таймс"

3545
Елтън Джон съди в. "Таймс"

Компанията "Нюз Корпорейшън" е изправена пред нова скъпа правна битка, но този път в нея е замесен най-престижният й вестник "Таймс".

Певецът Елтън Джон заведе дело заради публикация в "Таймс", че е замесен в отвъдокеанска схема за избягване на данъци, в която участвал и Патрик МакКена. За него изданието твърди, че е бивш счетоводител на певеца, предаде БГНЕС. По-късно "Таймс" оттегли статията и написа извинение, признавайки, че МакКена никога не е бил счетоводител на Елтън Джон.

Но в сряда адвокатите на певеца нарекоха извинението "напълно неадекватно", като отбелязаха, че то било публикувано във вътрешните страници на вестника, а оригиналната история се появила на първа страница. Те заявиха, че ще поискат обезщетение като компенсация за "обидата и накърняването" на репутацията на звездата и заради причиненото му "лично безпокойство и смущение".

Таблоидът "Сън", който също е собственост на "Нюз Корпорейшън" вече затъна в съдебни битки заради плащане на полицаи за информация.

Редактор: Калина Здравкова

На Мадона не й дреме за приказките на Сър Джон

Мадона даде отговор на коментарите, които Елтън Джон направи през уикенда по неин адрес. Британският изпълнител начере Мадона „ев...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com