Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ергенът Алек изхвърли цели три момичета от битката за сърцето му. Ето кои не получиха роза (ВИДЕО)

29 февруари 2024, 10:22 часа

В последния епизод на "Ергенът 3" се случи нещо невиждано. По време на Церемонията на розата Александър Младенов не даде роза на цели три от дамите, които се борят за сърцето му. Шермин, Габи и Мартина напуснаха предаването шокирани, носейки все пак доза спокойствие на другите момичета.

Още: Васка от "Ергенът" показа как се прави и стана любимка на зрителите (СНИМКИ+ВИДЕО)

В специалния епизод на предаването "След церемонията" водещият Наум Шопов разпита трите момичета как се чувстват, след като напуснаха предаването и вече не са в борбата за любовта на Алек. Част от отговорите им можете да видите в следващото видео:

@ergenat.official

💍 В трети епизод на #СледЦеремонията Наум ни среща не с едно, а с цели три момичета, които напуснаха #Ергенът - Шермин, Габи и Мартина. 🥀 Какво не им достигна, за да продължат напред в предаването и да получат роза от най-желания ерген - Алек? 👉 Гледай целия разговор на линка: https://bit.ly/42U6TrL

♬ original sound - Ергенът

Кои са трите изгонени момичета

Габи е дамата, която влезе в "Ергенът" с пожарна кола.

@ergenat.official

🌹 Запознай се с Габи от #Ергенът! Виж какво още разказа тя за себе си! 🎁 Огнената Габи впечатли Алек като пристигна по изключително атрактивен начин в имението – а именно с пожарен автомобил.

♬ original sound - Ергенът

Шермин е дамата, която веднага направи впечатление с пищните си форми и сериозни амбиции.

@ergenat.official

🌹 Запознай се с Шермин от #Ергенът! Виж какво още разказа тя за себе си! 🎁 Шермин подари на Алек хамса – амулет, който предпазва от лоша енергия. Тя донесе един амулет и за себе си, за да може заедно да отблъскват лошите очи.

♬ original sound - Ергенът

Третата изгонена дама е Мартина.

@ergenat.official

🌹 Запознай се с Мартина от #Ергенът! Виж какво още разказа тя за себе си! 🎁 Хобито ѝ е фотографията. Затова тя не пропусна специалния шанс да запечата срещата си с Алек с моментна снимка.

♬ original sound - Ергенът

Какво ни очаква

Тази вечер (29 февруари) предстои първата групова среща и задълбочаване на вече зародителите се скандали. Какво още да очаквате в днешния епизод - прочетете тук.

Още: Филип Аврамов се подиграва с участничките в "Ергенът" (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес